Bazen tv de gördüklermz var ya bu kadar da olmaz diye emin ol çok daha beter leri var gerçek hayatta Allahım korusun bizleri
İşte buda hangi kafaysa ve ya belkide kimin dolduruşuna geldiyse bişeyler olmuş. Sonrada açıklama yapmadı mı . İşte o an hamile halime bakmam kocayıda bırakırım . Sürünsün kapımda
Benden uzak duruyorsun dedim yakın olduğı başka biri varda ondan mı uzak duruyor acaba diye dşndğm için sana böyle söyledim dedi bnde dedim ki suçu ince kendinde ara bana ilgi sevgi vermeyen değer vermeyen sensin ne bekliyorsun hamile halimle sanamı geleyim her defasında bi kere de sen gel sen ilgi göster dedim vs vs bundan dolayı uzak duruyorum ilgi sevgi görmedğiö için dedim illa aldatmam mı lazım dedim öyle öyle konştuk özür diledi ama ben affedemiyorum
Allah seni zaten korumuş canım, hepte korusun inşallah. Çocuklarımızı da korusun. Artık erkek kız bakmıyolar . Bugün bi haber okudum. Adamın biri kalçası ağrıyor diye hastaneye gidiyor. Öğreniyor ki adama tecavüz etmiş oğlu her akşam uyuşturucu veriyomuş adama gizlice. Her akşam tecavüz ediyomuş. Oğlu ya bunu yapan. Bu nasış bir dünya aklım almıyor. Kopsun kıyamet
Ay bunu bnde okudum çok kötü çok zor nasıl bi devirde yaşıyoruz yaa
Ne alakaymış öyle şey mi olur ya . Neden benden uzaklaştın beni.artık sevmiyo musun gibi soru sorarsın. Binbir türlü soru yöntemi var. Bu mudur yani.
Yok ya biz kadınlar çok haksızlığa uğruyoruz. Erkek yapmadım der inanırlar . Kadın yemin de etse suçludur. Kadınlar ülkwmizde “bu çağdaki ülkemizde” asla değer görmüyor. Halbuki peygamber efendimizin dönemine gidelim kadına verdiği değer ne kadar naif ne kadar güzel. Sorsan dindarlar. Hz.Muhammedi örnek alın da gerçek müslüman adamlar vaaay diyelim
Kıyamete çok yaklaşmış bir devirde yaşıyoruz
Ya kadın olmak çok zor gerçekten acı çekiyorsun bu bile utanmak için bir sebep üstüne suclaniyorsun yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm öyle pislikler yüzünden aslında küçük yaşta tacize uğrayan o kadar insan var ki işin kötüsü yaşlar küçük olduğundan bunu anlayamıyor insanlar ilerde belki farkina varıyorlar bunun ve yine utanılacak bir şey yapmış gibi suçluluk utanma duygusu yaşıyorlar asıl pislikler hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyorlar başka kurbanlar bularak Allah öylelerinin bin türlü belasını versin
Neler okudum ben neler gördüm canım kadınlar!!! Ağzım açıkta kala kala okudum. Yanlıs anlamayın beni ama en çok da “müslümanlığımızda övündüğümüz” ülkemizde oluyor. Bu beni daha da çok üzüyor! Yurtdısında yasıyorum kaç erkekle iş gereği ya da kafe vs ortamlarda muhattap oldum bir kere sorun yaşamadım. Türkiye’de yaşarken mahallemden geçerdim arkamdan ıslık çalarlardı !! Bu kadar da olmaz dedikçe ülkemiz yine şaşırtmıyor. Kadın olmak çok zor çok!!
Ah bitanem ah canım neler yaşamışsın ne kadar güçlü bir kadınsın sen gurur duyuyorum senınle! Pisliklere şerefsizlere rağmen ayakta kalmışsın yuvanı kurmuşsın herkese her şeye rağmen! Cansın![]()
Evet canım yuksek ihtimalle sende de vajinusmus var.. Vajinusmus olmak için herhangi bir sorun yaşamaya gerek yok yıllarca çevreden duyduklarımız vs hersey etkılıyor maalesef.. tamamen psikolojik ben kendıme çok şaşırmıştım hiç beklemezdim
Evet çevre baskısı da çok oluyor. Kız dediğin kendini evlenene kadar koruyacak bilmem ne bilmem ne . Dediğin gibi kadınların %70,80 i bu sorunu sırf bu yüzden yaşıyodur
Belki daha fazlası…
Peygamber efendimiz sav örnek alınsa keşke dediğin gibi sözde hepsi dindar ama davranışları şeytanın sağ kolu hareketler haşa ama yok kardeşim o gün ona öyle bir konuşma yaptım ki o günden sonra asla böyle bişeyin imasını bile yapmadı yapamaz Allah korkusu olan biri ztn bilip bilmeden suçlamaz ha bişey yapsaydım haklı derdim kendimi suçlardım ama böyle bir şey olmadı olamaz da Allahın izniyle ben ona böyle bir ima yapsam neler yapardı kim bilir Allah’a havale ediyorum
Gerçekten çok zor ya 14 yaşındayım 14 aynı sınıf ta okuduğum erkek daha çocuk ya 14 ne gelip göğsüme dokunuyordu ben öpecem ben alacam diye tövbe estağfurullah her köşede kıstıyordu düşüdnkçe. Tüylerim diken diken oluyor hâlâ
Kuzenimin eşinde vardi bu sorun 1 sene yakinlasamadilar en son ayrilma karari aldilar kizin babasi istanbulda bi doktor buldu 1 hafta yada 10 gundu hatirlamiyorum orda kaldilar gunluk terapi gorduler doktor bugun birliktelik olucak demiş o gunde olmuş simdi bi cocuklari var
Kesinlikle bu sorun tedavi ile çözülmeli diğer türlü geçici olarak çözülüyor diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim hayatımı anlatsam roman olur 20 yaşında çok aşık olmştm birine o kadar çok seviyordum ki onu onsuz nefes alamayacak gbydm onunla evlenmek için hatimler indiriyordym hatta o da beni seviyordu bi sene görüştük sonunda o ailesine bnde kendi aileme söyledim bzm liler asla istemedi bize uygun değil diye karşı çktıkar ben vazgeçmedim aldım telefonu elime on on beş tane mesaj uzun uzun dünyam başıma yıkıldı o gün ayrılık msjydı ben vazgecmeyecrğşmş söylicekken o bnden çoktan gtmşti annesinin bulduğu kızla evleneckmş nişanı varmış iki güne o gün sadece ölmek istedm günlerce aç susuz kaldım sessz sessz içime kapanmış sadece Allah’a döküyordum içimi kimseyle konuşmuyordum gitti o bitti ondan üç sene sonra şimdi ki eşimle evlendm görücü usulü kendi istedğm değil ailemn istediği insanla evlendm hayırlısını hep istedm buymuş demek diye gömdüm içimdeki her şeyi bu gece çok açıldım yıllardr kendime anlatsmadlarımı şimdi burda anlatıyorum garip hissetm
Ah canımm herzaman konusabılırız ozelden de.. ben de yasadım bazı seyler gercekten bazı acılar yüreğimizden hiç gitmiyor.. ınsan bazen sadece ıcını dökmek ıstıyor senı yargılamayacak yadırgamayacak bırıne ve hıc tanımadıgın bırıne..
Bunları yazarken bile eşime ihanet mi ettim acaba korkusu var gecmişi anlatmakla ihanet olurmu sizce eski duygularım yok asla o kişiye karşı evli o da nerde napıyor bilmiyorum bile sadece bu gece o zmnları hatırladım unutmşm sanıyordum ama konu konuyu açtı sanırım ben çok sevgsiz monoton bi evllilik yaşıyorum istedğm duygusal bağ yok sadece eşim çok afedersiniz birlte olmayalı aylar oldu özlemiyorum istemiyorum içimde bi duygu yok herşey sıfırlanmş gibi sadece kızım iyi olsun ben iyi olayıö yeter evlilik sadece kağıt üstünde çocuk bak yemek yap temizlk yap bu yarın yine aynı ne blm ya ![]()