Kızlar bugün bebeğim 4 ay aşısı oldu öncelikle aşıdan dolayı ne gibi rahatsızlıklar olabilir nelere dikkat etmeliyim onu sorayım. Birde vegaferon damlaya başlattı günde 1 kere 4 damla ver dedi mama içiyorsa mamasına katabilirsin dedi de. İlacın yan etkileri varmı nelere dikkat etmeliyim. Dedi kakası siyah olabilir takılma kabızlık da yapabilir dedi. Başka bişey demedi. Bundan önce de monovit vermiştiler ya o iyi gelmemişti ocean başlamıştım. Bunu da bi kaç gün deniycem de sizler hangisini kullanıyorsunuz
Ocean kullanıyorum
Fiyatı nekadar oceanın olmasa bende ocean almayı düşünüyorum çünkü. Henüz kullanmadım ama kullanınca iyi gelmese onu alcam
Bizde kusma yapti fermix kullaniyoruz.
Muadili Ferrum’u vermişti bizim doktor da. Çok fena ishal yaptı ağladı gün boyu durduramadim ondan diye düşündüm hemen Ocean Microfer’e geçtik 3 gündür kullanıyorum şu an bir sıkıntı olmadı. Kabız da değil ishal de şükür.
Bizede verdiler üç gündür kullanıyorum kızım çok huysuzlandi kullanmadım bugün kızım çok iyi sanırım bend ocean alacam sağlık Bakanlığı’nın verdiği hiç bir ilaç kızıma yaramadı d vitamini de demir eksikliği ilacı da
Vegaferon paraben içeriyo zaten o yüzden takıldım baya
4 ay demir ilacı başlıgında bir cok bilgi var bakabilirsimiz