Yanliş mı düşünüyorum acaba

Kızlar bi hafta önce faln görümceme dedim ki akşam müsaitsenz size geleyim diyorum köyden döndğmden beri hiç gitmemiştm akşam kızmı uyutup babasına bırakıp gidecektm neyse görümcem de dedi bu akşam değil de yarın müsaitiz yarın akşam gel dedi bnde tamm dedim eşimle de konuştum o da tamm dedi evi çok yakın olduğu için iki dk yürüme mesafesinde akşam oldu bnde kızımı uyutup hazırlanacaktm vs eşim tek başına gitmiceksn diyip izin vermedi gitmeme kimse de gelip beni alamaz faln yol çok kısa bişey olmaz falan dedim yok izin vermedi kızını uyut evde bırak tek başına ben seni bırakır gelrm dedi asla kızmı evde tek bi saniye bile bırakmam dedim bunu bildğn için böyle saçma sapan bir şey söylüyorsun gitmiyim diye dedim gitmezsen gitme dedi bnde sinirlendm çok aradım onlara gelemiceğimi söyledim görümcmlerde çok hazırlık yapmıştı üç aydr gitmemişm evlerine faln o kadar hazırlık yaptık senin için gelmedin vs dediler bnde tabi çok mahcup oldum ama elimden başka bir şey gelmiyordu Tartşmştk eşimle gitsem oraya da yansrdı gitmedim özür dileyerek aradan bi hafta geçti dedim akşam gelimmi müsaitmsnz diye küçük görümcemle gidecektm akşam eşim ona izin verdi neyse gel dediler gittim bunu söylemek de ayıp belki normal de kimsenin sofrasına bakmam ama gittim bir öncesinde o kadar hazırlık yapmıştk demişlerdi bu sefer hiçbir şey yapmamşlardı sadece çay bide marketten alınmş hazır kek ikram bisküvi şeker vardı öncesnde bn demştm gerçi hazırlık fln yapmayın diye yok yok olmaz öyle şey faln diyip bunu verdiler sadece merak ettğm acaba bir önce kinde gidemedğm için mi bi çeşit tepki olmuş olabilir mi kafama takılan sofraya ne konduğu değil de bir önceknde bu kadar hazırlık yapıp bu sefer hiç bir şey yapmamış olmalrı bana tepki. Göstermş olabilirler mi herkes aynı değil tabi ama ben tek başıma olmama rağmen elimden geldğnce çok özenirim misafirlere onlarda çocuk da yok üç. Büyük kız bide görümcem de var ne bilim normalde sorun edeceğim bi konı değil ama bu sefer aklıma takıldı yaa

O da olabilir ama o gün yapamamış da olabilirler. Bence çok takılmayın. Ne verdilerse o. Muhabbet için gidiliyor sonuçta ikram olsa daha iyi olur özenilse ama önceden yapmış ya tekrar yapamamıştır belki. Ben de olsam ayıp olmasın diye yine de sadece bir kek yapardım gerisini hazır varsa onları koyardım. Tekrar o kadar uğraşmam açıkçası çok moralim bozulduysa.

Dogru düşünüyorsun bence öncekıne özenıp yaptılar sen gutmeyınce bırdaha gelırseler ıc bırsey yapmam demişler sanki :slight_smile: olmus bu yada ikincinihtimal yetiştiremedi yapamadı belkıde hiç gelmezdin bu kez yıne gelecegım deyıp gelmezsın dıyede yapmamıs olabılır bende görümceyim ama bana kalırsa yıne gelırım dıyıp gelmesen son dakka vazgecersen dıye yapmamıslar onlarıda belkı srn ıradayken aldılar bakkaldan keki :slight_smile:

Burda suc gorumcende degil kocanda ya seni gonderecekti,yada cocugu da alip beraber birakacakti.tas catlasa kac dakika surecekti sanki.gorumcen belki kardesini taniyo bu yine gondermez bosuna ugrasmiyim, yada baska bi sebepten dolayi hazirlayamamistir musait olmamistir belki o an elinde yoktur.gonul koyma bence yuz yuze bakiyorsunuz sonucta.

Zaten o kadar uğraşsın demiyorum ama dediğin gibi bi kek bile çırpılablrdi bnce bunda da bi gün öncesinde söylemştm çok takılmadım aslında ama ne bilim şaşırdm

Oda onun ayıbı olsun bosver takılma

Yok gönül koymam ztn de sadece beklemiyordum böylesini de evet o gün eşim göndermedi diye bozulmuşlardı cidden ama bunda da bir gün öncesi söylemştm geleceğimi ben olsam yarım saat bile olsa bi şey yapardım el emeği olarak kocası evde değildi onun görümcem ve kızları tekti müsaitlerdi ama anlamadım

İlk defa böyle bir şey oldu bende çok mahcup olmuştum çekinerek gittim hatta ama yine de azcık özenilebilir di de sanki ama anlamdım durumu müsait eşi evde değildi kızlarlara tekti bi gün önce söylemişim glecğimi bu sefer kesin ama kendileri bilir elbette ben olsam böyle yapmazdım heralde yine elimden geldğnce özenirdm yaa üç aydr evine gitmemeişim sonuçta

Yok canım bi gün öncesi bu sefer kesin geleceğimi söyelmştm gidecğim gün tekrar gelip gelmicwğimi sordular yine gelcem dedim ama özenilmemlti hiç ben olsam böyle yapmazdım ama herkes aynı değil tabi onlar öyle yaptı diye mesafe gönül koymam ztn bugün de beraber çıktık dışarı

Buyukluk sende kalsin herkes kendi kalbinin ekmegini yer bos ver.ne guzel iste beraber cikmis guzelcene vakit gecirin.

Canım senin başka işin yokmu sende gitmeyiver

Ben çok takılmıyorum böyle şeylere 3 gün önce haber verse bile biri o gün modum yoksa eşime derim çayın yanına birşeyler alır mısın diye görümcelere haberli gitsekte sadece çay koysa önüme takılmam sende kafana takma