Yaptığım büyük hata

Annen döver baban söver kız sıdıka:) ne güzeldi o diziler birde itilmişle kakılmış :grin:

1 Beğeni

4 ay kadar bende hep beyaz gürültüyle uyuttum hatta ara ara dediginiz gibi yakın mesafe yüksek sesliydi sonradan daha da alışmasım diye kendim bıraktım

1 Beğeni

bizde TV bebekten öncede izlemiyordu çevre baskısıyla TV yi bir yıl önce aldık gelip gidenler izlesin diye kaldı öyle. Benim kız fırsat bulsa izler ama 6 aylık bir yere gidince TV acıksa pür dikkat bakıyor hemen kapatır mısınız diyoruz tel de aynı şekilde dikkatini çekiyor gücümüz yettiğince ekransız büyütmek istiyoruz bunun içindr tabii ekstra ilgilenmek gerekiyor cocuklar ilgi cok istiyorlar bolca vakit ayırabilmek lazım

1 Beğeni

O zaman sana bir haberim var! Yalnız değilsin​:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:ben de gece gunduz beyaz gürültü açıyorum hem de ses kulagının dibinde ama kısık seste​:face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:acaba ben de mı kapatsam bilemedim şimdi

1 Beğeni

Sağ ol canım bizde insanız dimi :grinning_face_with_smiling_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İsmine tepki vermiyor işaret göstermeye bakmıyor anne baba nerde diyince göstermiyor yada bakmıyor alkış öpücük öğrendi müzik duyduğu an ellerini havaya kaldırıp oynar gibi yapıyor ama diğer yapmasi gerekenler yok

1 Beğeni

Sen bana kısaca it diyebülüsün :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: hepsinin tadı ayrıydı valla. Geçen gün yarmagülün kelebek tokasından acaba hala var mı demiştim anneme. Gitmiş bulmuş bana yarmagülün tokasını almış :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Bende sessini baya kıstım yok denecek kadar. Yavaş yavaş bırakcam

Valla benim annem uzakta olduğu için beneğimde anneannesini bilerek büyüsün istediğim için hergün görüntülü görüştürüyorum. Konuşurken telefonu eline almak istiyor ama yapacak bişeyde yok. Onlara uzak kalsın istemiyorum. Zaten görüntülü konuşmak zarar vermezmiş bebekle konuşulduğu için. İletişim olduğu için

Kısık sesse sıkıntı yok ben yüksek ses açıyodum :pensive_face:

Doğduğu andan beri ismiyle hep seslendiniz mi. Mesela ben ismini bilsin diye hep ismiylede seslenirdim. Aşkım bebeğim kutayım derdim. İsmine tepki veriyor o yüzden. Peki kaç aya kadar ismine tepki vermesi gerekirmiş o süreci geçtiniz mi

O kadarlık bizde konuşuyoruz görüntülü o da ekrana giriyorsa sınıfta kaldık :grin: hatta agzına alıp ısırmaya çalışıyor

1 Beğeni

Hahaha benimkide öyle. Zaten her bulduğunu ağzına sokuyor :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: kaç aylık senin bebişin. Benimki haftaya 7 olacak inşallah :heart_eyes:

Ayy şimdi gördüm :face_with_peeking_eye:bugun tam 7 aylık :heart:

1 Beğeni

Çok erken görmüşsün yaa üstünden 1 ay geçmiş nerdeyse​:grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face: yeni güncelleme gelmiş bebişe

1 Beğeni

Ben varım. Bazen asla gürültü sesi olmadan uyumuyor özellikle gece açıp mecbur başına koyuyorum

Biz gürültüden yağmur sesine geçiş yaptık​:grinning_face_with_smiling_eyes: direk rahatlayıp uyuyor benimde yağmur sesiyle kafam rahatlıyor . Sesi yüksek açmadıkça problem yok . Ben yüksek açıyordum önceden​:woman_facepalming:t2: