Yardim edin acil

Sabah 4 ay asisi vurulduk atesimiz var calpol veriyorum dusmuyor soguk kompleks yapiyorum dusmuyor ne yapmam lazjm

1 Like

Tam ben yazacaktım benimkide ateşli bizde bugün vurulduk ben fitil koydum bakalım ateşine bakıyorum hep huzursuz ama

Çok soğuk yapmayın ılık yapın . Fitil fayda ermişti bize . Fitil arkasından ılık bezle bir saat her yerini sile sile ateşini almıştım bebeğimin . Zıbınla tutmuştum

Be ciplak tutuyorum ustune ince carsaf orttum fitil yok bende calpol verdim simdi bida

Çok sık vermeyin yine karaciğerlerine dokunmasın gece takip edin ılık bed fayda ediyor olmadı fitil alın . Korkmayın 3 gün çektik resmen ateşi çok şükür düştü bizimde

Aşıdan değildi tabi daha ağır geçmişti . Aşı ateşi daha hafif olur büyük ihtimalle

Allah yardımcımız olsun rabbim bütün bebeklere çocuklara şifa versin

1 Like

Amin kuzum

1. Ay aşısi çok zor demişti doktor bizimkide aşıdan sonra feryat figan ağlamaya başlamıştı sanki bı anda kabız olmus gibi yapamadı büyüğünü acile goturmustuk rahatlamisti her bebekte farklı etki yapabilir ateşi kontrol edip 38 ustuyse bı doktora görürseniz çok geçmiş olsun nasıl oldu bu arada