Dünden beri sağ göğsümde Bi ağrı vardı ssüt birikti sağarım geçer diye düşündüm ama bugün ağrısı şiddetlendi sağdığım halde geçmedi sadece tek Bi tarafı kızarmış şişmiş ve göğüs ucumda beyaz Bi nokta var çok canım yanıyor nedir bu nasıl geçer bilenler Bi yardım etsin lütfen
Mastit olabilir canım… sıcak duş alabilirisin… Göğsüne sıcak kompress yap bebeğini emzirirken sert yerleri ovala dağıt masaj yap ya da masaj yaparak elle sağmayı dene çok geçmiş olsun
Bol bol su içi, istirahat et, sıcak duş al
Mastit olmussun canim gecen hafta bende oldum bi acile git antibiyotik ve serum takdilar bana benim vucut agrimda olmusdu ayaga kalkamamisdim .
Sıcak duş aldım emzirmeyi denedim olmadı çok canım yandı sağmayı denedim masaj yaparak o da fayda etmedi dokunduğum için ağrısı arttı acile gitmek istiyorum ama hem eşim evde değil şuan hemde kaynanam başka başka şeyler söylüyor gitmiyim diye uğraşıyor üstün ince geziyorsun o yüzden oldu böyle fln diyo
Üstle alakadı yok canım ben neşer çektim ondan . Gğnde 4 kez sıcak dış aldım gögsün açılana kadar yani o şişlik duşa gir mutlaka 3 4 kez ovala orayı bastır iyice
Sen doktormusun de cok bilmis o. Canim buyul ihtimal apse olusdu gogsunde antibiyotik veriyolar muhakkak git acile