Yardımcı olun lütfen

1 aylık oğlum var gündüzleri uyuyor fazlada uyutmuyorum gündüzleri artık ama akşam geç saatte uyuyor şimdi saat kaç oldu hala uyku yok sizce neden böyle yapıyor gazını çıkartıyorum alltan ve üsten Allah’a şükür bir sıkıntımız yok 40 ımız geçti değişti benim gibi olanlar varmı nasıl yapıyorsunuz benim mi bi yerde yanlışım var?

Uykuları zamanla düzene giricektir bence benim oğlum bazen gece çok uyudu bazen gündüz uzunca bi süre gündüz dört uyku yapardı sonra düşürdü üç e sonra iki ye şu an iki uyku yapıyor ama ben gündüz uyutmamanın gece erken uyuması anlamına geldiğini düşünmüyorum her uykusu olduğunu hissettiğimde uyuttum

Biz ozamanlar 6 saat aglardi kolik degildi ama cadi saatimi ne vardi yavas yavas gecti ben hic gunduz uykusuna dikkat etmemistim e ay sadece geceyu ohretsen yeter demislerdi ki aksam 4 de yatip sabah 7 ye kdr uyudugunu bilirim sadece emmek icin uyanurdi

Senin asla bi yanlışın yok benim bebeğimde 2 buçuk aylık bir gün 18-19 saat uyurken diğer gün 12 saat bile uyumuyor bazen. Günleri bile değişkenlik gösteriyor. Bazı saatleri oturmaya başladı ama öğlen 13:30dan önce uyumazsa akşama kadar uyumakta direniyor o yüzden asla kendini sorgulama. Bende elbet düzeni gelecek diye ümit ediyorum

Benimki de sizinkiyle hemen hemen aynı zamanda daha çok küçük oldukları için uyuma acikma zamanlarını da kendileri belirliyor ben de düzen yapmak istiyorum ama çok mümkün değil bir de arrityavas yavaş gelistikleri için uyanık kalma süreleri uzuyor etrafa bakmak laf dinlenmek istiyorlar ben biraz konuşuyorum kucağıma alıp evi gezdiriyorum meraklı meraklı etrafa bakıyor biraz bu şekilde zaman geçirip yorulunca emip uyuyor işin içine gaz girince biraz zor oluyor uykuya geçiş bazen uykusuzluk yorgunluk fazla yoruyor bizi ama alışmak lazım bir yerde