Kızlar bebeğim 36 günlük göğüs ucuyla emziriyorum. İlk doğduğunda 3 4 gün boyunca emzirdim göğüs ucum yoktu ama hastanede hemşireler yardımcı oluyodu tutuyoduk zar zor göğüs ucunu çıkqrıp emziriyoduk. Sonradan göğüs ucum aşırı yara oldu kanıyodu o derece zaten de sezeryan da olmuştum aşırı zorlanıyodum ucu da 3 4 gün emse de çıkmamıştı. Bizde mecburen göğüs ucu kullandık. Şimdi de yavrum kendi ucunu tutmuyor. Bunu nasıl bıraktırabilirim. İlk başta doğru geliyodu canım çok acıyodu diye emsin de onla emsin kafasındaydım. Şimdi de aramızdaki bağa o silikon engelmiş gibi geliyor. Kurtulmak istiyorum artık. Arada vermeye çalışıyorum kendi ucunu ama öyle bir ağlıyorki dayanamıyorum yine ucu takıyorum. Nasıl olacak bu böyle nasıl bırakacak. Fikirlerinize ihtiyacım varr
Doğduğu günden beri göğüs ucuyla emziriyordum 41. gün bir anda bıraktı denemekten vazgeçme biliyorum zor ağlıyor ama denemekten vazgeçme
Yaa inşallah İnşallah. Arada deniyorum sağ göğsümü bi tutuyor aslında 2 dkka falan emiyor sonra bırakıp ağlıyor gene daha veremiyorum yine uç takmak zorunda kalıyorum. Diğer göğsü zaten hiç tutmuyor uğraşsam da çıkaramıyorum ucunu
Denemekten vazgecme oncesinde manuel pompayla azicik gogus ucunu cikart oyle dene mutlaka tutacaktir
Sağma pompasıyla mı
Alttan çenesini tut sürekli elin orda olsun
Evet onlar gogus ucunu cikartiyor
Korkuyorumm biyerine bişey yaparım die okadar ağlıyo zaten dayanamıyorm sonra
Ama deniycem bunu inşallah işe yarar
Birde kademe kademe bıraktirmayi dene hani emerken yorulup birakiyor ya o anda al bakalim ne yapicak cunku emme refleksi o anda fazla oldugu icin tutabilir
Denedim bunu bi iki kere tuttu ama 2 dkka emip bırakıyodu tekrar ağlamaya başlıyodu
Sakinlestir op kokla konus sakinlesince tekrar dene ben meme reddi yasadiginda aynisini yapmistim