6 aylık oğlumun poposu kızarık pişik oldu hametan kullanıyoruz önceden faydası oluyodu ama şimdi olmuyor bende sağlık ocağına götürdüm oda hamezing ve travazol verdi 2ve 3 gün kullandım iyi gelmişti dünden beri yine aynı verdiği her iki kremi de kullanıyorum sürüyorum ama bi faydası olmuyor geçmiyor sizce neden olabilir yediği birşeyler alerji yapsa diyicem kızarık ve ya benek olur ama öyle değil başka bir kötü birşey olmaz inşallah birde başka bir sorum olucak
Oğlumun kollarında böyle pütür pütür birşeyler olmuş sadece iki kolunda var bu neden olabilir sizce kızarık falan değil temre falan da değil aynısı benim kolumdada var biraz
Ek gıdaya geçiş yaptıysanız bebeğin kakasında değişimler olucaktır bu da pişiği beraberinde getircektir aynı sorunu bende yaşıyorum araştırdım çünkü sadece popo kısmında yanı kaka nereye bulaştığıysa orada kızarık olduğunu gördüm ve bazı yiyeceklerin asidik özellikleri oldugunu bebeğin dışkısında tenin kızarıklaşacağı ve pişik olacağıyla ilgili bilgi edindim bu da çok normal tabiki şüphelendiğiniz bir şey var ise doktorunuza başvurun 3 gün kuralıyla yiyecekleri tek tek tattırın bebek bu şakaya gelmez ek olarak sudocrem kullanıyorum doğduğu günden beri bütün bilindik markaları denedim en sonunda bu kremin iyi geldiğini gordum şimdi aynı şeyi yaşadığım zaman direkt pişik olan bölgeye teni gözükmeyecek yani katı olarak sürüyorum sabaha hiç bir şey kalmıyor çok şükür sizede tavsiye ederim diğer konu hakkında bir bilgim yok umarım geçicidir
Çok teşekkür ederim canım sağolasın evet dediğin gibi sadece popo kısmında kakanin değdiği yerler ve ek gıdaya başladım ve dediğin kremi kendin mi aldın yoksa bir doktorun önerisiyle mi aldın
Rica ederim ne demek iyi gelsinde bebişe cevremde cogu anne kullanıyordu bende isim yapmıştır diye ön yargılıydım kızım hassas cilt tipine sahip aklınıza gelebilecek her ürünü kullandım ne doğalı kaldı ne katkılısı en son bunu denemek istedim işe yaradığını gördüm şimdi trendyoldan her indirime girdiğinde stoklarım deneyin iyi gelmezse kendinizde kullanabilirsiniz yüze iyi geldiğini söyleyenler var
Yedigi Bir şey alerji yapmış gibi görünüyor. Hem poposu hemde kolundaki pütürlük durumlarını biz çok yaşadık kol bacakta oluyor genelde. Eger pişikse bebeginiz pişik önleyici kremler etkili olmaz sizin pişik kremi kullanmanız gerekiyor pişik geçtikten sonra pişik önleyici kremler kullanabilirsiniz. Bence cocuk doktoruna muayane olun biran önce doktor pişik kremi yazar