Yardımcı olur musunuz

Göğüslerim yara oldu oğlan ısırıyor sağlık ocağına çıkmıştım bunun için Krem verdi kullandım geçmedi geçmezse doktara da görünün demişti bende randevu alıp pazartesi çıkayım diyorum bunun için hangi doktara çıkmam gerekiyor?

Tamam ama internetten baktım genel cerrahi veya kadın doğum diyor

Yenidoğan mı bebeğiniz? Sanırım lohusalık döneminde kadın doğum ilgileniyor, sonrasında cildiye bakıyor. Bize lohusalıkta grip de olsanız kadın doğum acile gitmeniz gerekiyor demişlerdi. Hatta kardeşim hastalanıp hastaneye gittiğinde kadın doğum bakması gerekiyor demişlerdi lohusayken.

Yok değilim canım oğlum 7,5 aylık

O zaman cildiye bakar büyük ihtimalle, ben de emin değilim ama.

Oğlum 8,5 aylık o da yeni yeni ısırmaya başladı her ısırdığında mememi çekip hayır bundan hoşlanmadım canım çok acıdı deyip tepki veriyorum ama kızma bağırma vs yok net ve emin yüz ifadesi ile​:smiling_face_with_tear: ilk zamanlar çok yapıyordu şimdi anlıyor mu bilmiyorum tam yapmaya kalkışıyor hayır dediğim anda duruyor​:see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey::thinking::thinking: emzirmeye ara veriyorum hatta emmek istiyor vermiyorum konuşuyorum öyle veriyorum. Bilmiyorum belki işe yarar benimki de %100 geçti sayılmaz