Yardımcı olur musunuz

2 ay sonra eltimin sünnet olcak kendim tesettürlüyüm nasıl bir abiye almalıyım yardımcı olur musunuz fotoğraf li olursa daha çok sevinirim abiye canım istiyor ama abartılı olur mu ki diyorum ee birde kuaföre gidilcek o kadar insan gelicek gündüz yemekli olucak akşamına evin önünde oynancak organizyon la yardımcı olur musunuz nasıl tarz alayim ve nasıl olmalı yim eltim ve yengeyim sonuçta

Evet elti ve yenge olmanız sizin ön planda olacağınız anlamına gelmez başrol eltiniz ve oğlu emziriyorsanız önü düğmeli fermuarlı şeyler tercih edebilirsiniz yanliş anlamazsanız biraz ego sezdim

Yani tabi şık olmak lazım ama çok da abartılacak bişey değil sonuçta sünnet yani düğün olsa neyse derdim de abiye abartı durabilir kabarık falan ama ceketli pantolonlu takımlar hem şık hem sade hem rahat olabilir şimdi görsel bulamadım ama bende kardeşimin kınasında öyle giymiştim bulursam görsel atayım

bu takımım vardı burdan aldım nikahında giymiştim beyaz gömlekle bu tarz da ceketli bir takım almıştım daha klasik kumaşı onu da kınasında giydim düğününe de başka bir siyahlı ceketli takım aldım tavsiye ederim hem başka yerlerde giymek için de uygun

2 Beğeni

Egola alakası yok tamam sünnet annesi olmayabilirim ama evin sahibi sayılırım bende sonuçta ona karşı sevgim saygımdan özel günlerde şık olmak lazım

Anlıyorum seni canım ama bunlarda biraz takmıyomuş gibi kaçıyo sanki evet oğlumu emziriyorum sadece biraz orda terettütlüyüm elbise fikrinden

Bu tarzda olabilir mesala

Birincisi egoyla alakasi yok yenge sonucta abiye giye bilirsin tabiki ama cok abartililardan giyme

Etek takim ama elbise gibi kuzenimde war cok şık duruyo giyince

2 Beğeni

Bu sayfa bakabilirsin

1 Beğeni

Eğer salon tutulmayacaksa abiye giyme bence çok rahat edemezsin evin önünde . Çok şık güzwl elbiseler var. Her kadın gibi güzel olmayı istemek seninde hakkın :wink: bişeyler bulursam paylaşırım

3 Beğeni

Sağol canım teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

O kadar bilemem ama ev sahibi genelde sade şık giyer biraz da angarya iş çeker tercih sizin

Evin gelinisin kizisin eltinde şık giyinmeni umar ben olsam bende eltimin sık giymesini isterim sonucda milletin icine cikiyor cok abartli degil ama şık bi abiye giye bilirsin canim yabanci degilsin

1 Beğeni

Ayy canım benim sağol şükür beni anlayan biri çıktı sonunda yani canım bir sürü insan gelip yapıyor birde bizimkilerin çevresi çok aşırı kalabalık oluyor

1 Beğeni

Tamamdır.bekliyorum.

Bende sade Zarif giyincem tabiki gelinlik giycek halim yok ya​:grin:

El icine cikacaksin canim şık giyin sen

1 Beğeni

Benim fikrim saten elbiseler çok sık duruyor

bunları buldum senin için bence uzak bi tarihsel ql dene uzerinde gor sonra karar verirsin olmazsa geri iade edrsin

Ya sabır. Amacım kavga etmek falan değil de bu nasıl bir uslüp fikir istedin senin yerine kendimizi koyduk yanıt verdik herkesin şekli şemali tabi farklı yok gelin olmayacağım sana gelin mi olacaksın dedim verilen yanıtı da beğenmiyorsun . Gönlüne göre bulursun inşallah da üslup malesef çok şey demek …

Yanlis etiket yapmissin anlasilan bisey demiyorum