Kızlar süt otizm yapıyor dediler bana ama beb günde 2 kere bebe bisküvisiyle öglen akşam veriyorum bazen vermiyor uyuturken napabilirim inek sütü veriyorum bu arada
İlk kez duydum böyle birşeyi gıda ile bağlantısı yok neye istinaden dediniz
Valla bilip bilmeden herkesin bir fikri var ztn. Allah aşkına süt nasıl otizm yapabilir? Söyleyenlere diyin ki Allah ın verdiği bu güzel nimetten siz hiç içmediniz mi? Yada yediğiniz hamur işleri, hazır gıdalar hepsinde süt var siz otizmli misiniz? Ve süte gelene kadarrrrrrr ooooo…. Buna istinaden hazır gıdalar daha tehlikeli misal ama hangimizin evinde yok? Bunlar araştırılmadan ortaya atılan Fikir veya düşünce kalabalığı..
Soruyu şu şekilde düzeltebiliriz ama!!!
Hazır sütler veya meyveli sütler yapıyormuş, doğru mu? Buda tartışılır. Sonuçta yine hazır gıda.
Otizm her zmn var olan birşeydi eskiden beri. Sadece adı konulmamış. Şu an adı var ve otizmi tetikleyen şeyler var bunun başında da UZUN süre Ekrana maruz kalmak ve izlediği şeylerin geri dönüşümlü (yani çocuğun verdiği tepkinin karşılığı olmaması) olmamasından kaynaklı. Bu yüzden çocuğun izlediği şeylerin daha çok öğretici olmasını istiyorlar ki “ bakın bu kırmızı.” Diye eğitici oluyor. Yine tekrarlıyorum uzun süre olmamak şartı ile ama.
Toparlayım cümleyi inek sütü içme ayı uygunsa kalsiyum açısından faydalı olan bu Besini günde bardakla bile içirebilirsiniz![]()
![]()
![]()
Süt otizm yapmaz sadece süte alerjisi olursa geniz eti büyümesi bademcik şişmesi yapabilir bir de besin değeri düşğk olduğu için onunla karın doyurmasın denir daha et balık protein yesin diye
4 cocugumu da sutle buyuttum hepsi zehir saglikli ve yaslari bir saglikli bilincli besleniyolar.
Neyin kafası bu
lal oldum
Bu kulaklar daha neler duyacak bu gözler neler okuyacak? Nasıl cahil bir milletiz biz ya! O süt otizm yapar diyen kişilere sadece “otizm ne demek?” Diye sorun. Ve açıklama yapmalarını bekleyin. Muhtemelen boş boş bakacaklar suratınıza. Bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu bir devirde bu kadar aptal ve cahil kalmayı nasıl başardık acaba? Ben de bunu merak ediyorum. Bu bir yetenektir mesela.![]()
![]()
![]()
Yaa gerçekten artık gün gectikte şaşırıyorum bunu diyen yada buna inanan sen hiç mi okuyup araştırmıyorsunuz gerçekten okuyunca ağzım açık kaldı süt otizm ne alaaakaa cahillikten başka bişey değil yaa