Yardımınıza ihtiyacım var

Ya öyle dikkat ediyorum ki doğduğundan beri Molfix kullanıyorum hiç sorun yaşamadım böyle olunca dedim belki prima daha iyi gelir onu kullandım oda çok sızdırıyor gibi saat başı değişmeme rağmen. Herşeyini bitkisel kullanıyorum sanırım çocuk doktoruna değil de çocuk alerji doktoruna götürmem gerek diğerleri tahlil yapmıyor çünkü

Alerji doktoru daha iyi anlar tabi yani inek sütü alerjisi olsa en baştan yapardı diye düşünüyorum tabi bilemem. Umarım yakın zamanda anlaşılır :pray:

Çok saçma bebeğim 2.5 aylık 1 ay kadar önce çok sancilaniyor diye süt aletrjisinden suphelendik şehir hastanesine götürdüm alerji bölümüne hemen alerji deri testi yapıldı bu arada yumurta vs vs de bakıldı hatta

Özele gidiyorum valla ısrarlarıma rağmen yapmadılar. Negatif çıkabilir bizi çocuğun şikayetleri ilgilendirir dediler. En son artık gidip gelmemden bıkdığı için mi ne istediğimde yapalım ozaman dedi. Kan tahlili verdirdi ama cilt üzerinden bakılmıyor mu diye sorduğumda bunda da belli olur diye söyledi bakalım sonuç bekliyoruz