Yardımm 20 günlük kızım sütümü içmiyor

Bebeğim 20 günlük hiç mememi tutmadı sütümü sağıp veriyodum şimdi biberonla bile içmiyor yüzünü ekşitiyor çıkartıyo ağzına gideni sebebi ne olabilir farklı bir şeyde yemiyorum

Merhaba gazı vardir yüksek ihtimal. Gazını çıkartıp tekrar deneyin. Emzirmk isterdenizde eger, parmaginizla damagina hafif hafif dokunun emme refleksi devreye girince hemen memeninizi agzina koyun. Bizimde meme reddi olmustu basta, bu yontemle çözmüştük.

1 Like

Gazını her seferinde çıkarıyorum emzirme eğitiminede katıldım ama hiç bir faydası olmadı tutmuyo mememi

Silikon uçla denediniz mi acaba. Bizde de oldu bir süre öyle çözdük sorunu

Slikon uçuda almıyo

Farklı bisey yemiyorum demissin ama yedigin seyler neler diye merak ettim cokmu acı eksi tatlı tuketiyosunda sutun tadı bozuluyo ve sevmiyomu diye dusundum. Yada laktoz allerjisimi var ki enteresan bi durummuş

Çok sabırlı bir durum açıkçası Allah yardımcınız olsun bende yaşadım arada da yaşıyoruz hala kucakta dolanırken emziriyorum bazen pozisyon değiştirdiğim oldu öyle geçiyor zaman

Hangi marka biberon kullanıyorsunuz ? Benim bebeğim de biberon seçiyor. Sağım makinemin markası wee baby ondan ne süt ne su hiçbir şey içmiyor. Philips Avent marka biberonu ile her şeyi isteyerek içiyor.

Genelde protein ağırlıklı besleniyorum süt yapar diye sütü süt ürünlerini çok tüketiyorum tatlı olarak sadece tahin pekmez yiyorum o da kontrolü bir şekilde

Mamojo biberon kullanıyorum eşimden chicco anti kolik biberon istedim akışı yavaş olsun ki mememi tutsun diye arada tutuyodu çünkü

1 Like

Süt alerjisi olabilir birde tahinde alerjikmiş bilginiz olsun benim bebeğimde süt alerjisinden dolayı emmiyordu