Yardimm kusma ishal

Merhaba kızlar dün geceden beri kusma ishal oldum bebegimide emziriyorum hiçbir sey yiyemiyorum midem bulanıyor zaten sütüm azalmıştı daha çok azalacak diye korkuyorum ne yapmam gerek su bile içemedim sabahtan beri

Kusma aralıklarla oluyorsa acilde ya serum ya da igne yaptırın bence ama bir seferse devamı gelmemişse tuzlu cubuk leblebi iyi gelebilir

2 kere oldu tuzlu çubuk yedim yine kustum bende anlamadım ya bir daha kötü olursam en iyisi gideyim

Üşütme varsa üzerine yaglıı bir yemekte yemişsiniz öyle oluyor kusma ishal ve acile gitmeden devam ediyor bir ara bende geceden sabaha kadar kusmuştum sonra gecmedi sabah gittim acile ama çok pişman oldum neden şimdiye kadar bekledim diye

Evet öyledir kusma ishal yok artık ama dizlerim hiç tutmuyor çok halsizim

Kesin acile gidin serum taksinlar bekleme cnm sen düzelmezsen sütün kesilir çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa verisn inslallah tuzlu muz haşlanmış tuzlu patates sarı leblebi bol bol su iç kussanda iç faydasi olur dermansız kalma

Teşekkür ederim sagolun bugün biraz daha iyiyim dizlerim bile tutmuyordu

Ya çok sevindim umarım dahada iyi olursun​:palms_up_together::tulip:

Ay çok teşekkür ederim :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

ben ilk doğum yaptığımda sürekli hurma incir yiyordum evde kalmamıştı bende süt kaynatip içtim taneleri de boşa gitmesin diye yedim ama fazla tuketmisim galiba ishal kusma yapmıştı aşırı derecede 2 gün boyunca su içsem çıktı ama ben emzirdim bebeğimi patates yedim tuzlayıp muz yedim öyle öyle 2 günde anca gecmisti hatta 2 gün içinde 4 kilo verdim tabiki vücuttaki su komple bittiği için öyle oldu 3 4 güne yemem duzelince geri geldi o kilo gibi gorunenler

Teşekkürler geçti sanmıştım ama gece daha kötü oldum yine sabah acile gittim serum taktılar biraz iyiyim