Bebişlere yatarken şapka giydiriyormusnuz bizimki COk sevmiyo giymeyi kontrol ettiğimdede sguk oluya kulakları agrır diye korkuyomda
Ben hep şu psikolojideyim… kendime yaoilmasini istemdigimi çocuğuma yapmamaliyim. Bu sebeple doğduğundan beri hiç eldiven kullanmadı… uyurken şapka takmadı… çorapla uyumadı… bence gerek yok.
Bende kullanmaıdm hiçte ev biraz bizim sguk oluyo ondan acaba üşürmü diye
Gerekmez disarida tak cok soguk olursa ebe demisti ilk dogdugu hafta
Ben 40’ına kadar gıydırdım şapka . Artık gıydırmıyorum hem rahat etmedıgını düşünüyorum hem de bogulma tehlıkesınden korkuyorum gece bısey olur gözüne iner fılan burnunu kapatır vs…
Ben kapatıyorum hala alışmış o şekilde uyuyor
Benimde bebegim sevmiyor gece hep agliyor uykuda cikarmak icin.
Arada takıyorum ben alistiracagim.
Ama çorap sız uyutuyorum,doktorlar olmaz diyor kalbine zararmış diyorlar galiba,oyuzden hic giydirmiyorum uyurken,ama gun icinde giyiyor tabi
Yenidoğanken bile giydirmedim açıkçası çorap eldiven şapka ile kısıtlamadım sadece bi süre kundak yaptım çok sıçrıyordu onun dışında rahat uyumasına izin verdim
Teşekkürler ![]()
Ben kırkında bile giydiremedim şimdi hava sguk evde catı oldugundna soguk oluya ne kadar yansa da
Öyle soguksa kullan bence kulakları filan üşür çünkü
Baktığımda kulakları sguk oluyo
Benimki hiç sevmiyor şapkayı sadece banyo sonrası bir iki saat giydiriyorum. Evimiz soğuk oluyor maalesef hastalanmasını göze alamıyorum. Uyurken çıkarıyorum ama terlediği için.
Bizimde öle sevmiyo ama ev sguk oluya işte
Beşiğin üzerini örtüyorum ben isitiyo o küçük alanı 3 ay 9 günlüğüz hiç takmadım sadece dışarı çıkarken ben korkuyorum ya iner gözü kapanır yüzüne gelir panik olur falan diye
Bizimki beşikte yatmıyo hemfn uyanıyor mecbur yatakda yatrıyom![]()
O zaman şapka tak bence mutlaka
Yatarken taktım hemen aglıy8 çıkarmaya calısıyo uyurken işte hemen takıp uyutmaya calısıyom
Kaç aylık
Alt tarafta ve yan tarafta oturan kimse yok bizim o yüzden ev soğuk oluyor geceleri geçen gün takmadım elleri ve başı buz gibi olmuş o yüzden sadece akşamları uyuturken takıyorum bende gündüz rahat etsin diye kullanmiyorm