Yaz geliyor sivri sineklerde beraber geliyor antepde dayanılıcak gibi değil sinek heleki köyde fıstık oldu için daha çok geliyor fıstık kokusuna bebeğimi nasil korurum biz sprey sıkıyoruz vücuttumuza oda pis kokuyor ve bebekler için ne kadar sağlıklı yaz gelmeden önlemimi almalıyım Sizler neler yapıyorsunuz
Cibindirik kur canım yatarken , bu yaz felaket yuvez vardı , 2 hafta cam açmadan oturduğumuz hatırlıyorum. İnşallah öyle olmaz
Evet mikroplar heryeri ilaçlıyorum gitmiyor yinede heleki fıstık zamanı
Bebekler için özel olanlar var. Birde bak araştır özel karışım hazırlayıp sprey kutusuna konanlar var. Geçen sene kene vakası vardı. Ben nane yağı, sirke ve bir tane daha vardı karıştırıp dışarı her çıktığımda sürüyordum. Küçüğe de sıkıp sürdüm ama akşam yatmadan yıkadım geri. Şimdi bebek, nane yağı zararlı falan diyen olacak hemen söyleyim. Direk nane yağı değil. Onun belli oranları var ve bayağı sulandırılıp kullanılıyor.
Teşekkürler![]()
Bu dert bizdede var genelde likid kullanıyoruz ne kadar faydası olursa brnimde alerjim var sivrisineğe bakalım napıcaz
Evet geçen yıl öldük o minik minik şeylerden bu yıl umarım bir ilaçlama olur kış hiç bitmedi psikolojimiz darmadağınık zaten yazın Bir de onu çekmeyelim
Ay onu hiç söyleme 6 ekimde doğum yaptım eve hapis oldum resmen kışdan beraber ekimden belli kış bana göre bahar geldi allahtan doya doya gezicem
Ben de Şubat’ta yaptım ama gerçekten bu yıl Antep’te kış uzadı da uzadı cidden sonbaharı görmeden kısa geçtik ve bunaliyoruz artik
Sen anteplimisin
Evet canım
Antepin neresinden bende antepliyim
Şehitkamil canim sen
Evlenmezden önce bende oralıdım nizipteyim şu anda
Batikentteyim canim vadi parka yakın
Piskolijim bozuldu siparis verdim dun oturamiyorum rahatca bahcede
Hangi ürünü verdiniz
Kizlar bana gulecek simdi yine