Yazlık Alışveriş Önerileri 🏖️🌞

Merhabalar malumunuz yaz geliyor artık yavaş yavaş kıyafetleri inceltmeye başladık yakında şortlar tişörtler giyilecek.
Ben toplu bir alışveriş yapmayı düşünüyorum önerilere açığım. Örneğin ayakkabı, terlik, sandalet, mayo, kolluk, can simidi, şort, tişört, gömlek, pijama takımı olarak neler aldınız veya almayı düşünüyorsunuz?
Hatta Scooter, ebeveyn kontrollü bisiklet, üç tekerlekli bisiklet, akülü araba önerilerinizi de paylaşabilirsiniz :smiling_face:
Buyrun bakalım konu size emanet :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

O sırada çarşafımla yaz kış dolaşan ben :rofl: :rofl: :grin:

3 Beğeni

Ben de burada bekleyeyim hala alışveriş yapmadım kızım için :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Bende almadım e bebek internet sitesi üzerinden vermeyi düşünüyorum kıyafet konusunda indirimler de oluyor daha uyguna geliyor bisikleti taa doğduğu 2. Ay bir gazla almıştık kurmak yeni nasip oldu 15 aylık kızım şimdi 16 ya doğru gidiyoruz . Bisikletinden memnunuz kullanımı kolay bebek için emniyetli kızım normalde korkar böyle bir şeylere binmeye ama çok sevdi.

Kıyafet konusunda çok acele etmeme tarafıyım ama evim çok sıcak oluyor yazın o yüzden evde zıbın şort tarzı gezer atlet falan öyle almayı planlıyorum . Dışarı için yine tulum tarzı fitilli ürünler Müslim kıyafetler iyi oluyor geçen yaz da Bayaa sıcaktı konya :joy: ayakkabı almak istiyorum aklımda vicco var ama daha yürüme etme yok yürümeye başlarsa ayağına göre gidip almayı planlıyorum bir anda çok çabuk büyüyorlar . Deniz olayımız yok bizim pek daha gezi tarzı takılıyoruz ailecek o yüzden geçen seneden kalma şişme botu falan var villa tarzı yerler tutmuştuk geçen sene yine öyle olursa eğer kullanabilir onu da zaten sudan da korkuyor banyo yapmayı bile sevmiyor artık :joy:

Kendim için pek bir şey almayacağım bir trençkot belki mevsimlik ya da ferace tarzı giy çık onun harici aerobin kumaşlardan bol tunikler favorim

Genel bir açıklama oldu :joy: fikirlere açığım bende varsa öneri alırım özellikle ayakkabı konusunda

1 Beğeni

Mayo, şapka, scooter ve bir pijama attım simdi sepete e bebekten. Sandalet olarak igordan beeğndiğim birkaç model var ama 23 numarası yok o yüzden onu biraz bekleyeceğim. Sezon sonunda ışıklı spor ayakkabı almıştım önce onu giyer sonra sandalete geçer zaten

Pijama olarak da ilk olarak uzun ve ince giyip sonra kısalara geçeceği için birkaç tane böyle takım alacağım

Bunu da lcw de beğendim ama daha önce hiç bu tarz giymedi giyebilir mi bilmiyorum. Ama denizde havuzda iyi olur diye düşünüyorum. Kullanan var mı kullanışlı mı deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Geçen yaz viccodan bir sandalet almıştık çok rahattı düşünen olursa onu da sizinle paylaşayım. Biz vicco mağazasından almıştık deneyerek almak daha iyi oluyor her zaman. Ama böyle almak da kolay geliyor :grinning_face_with_smiling_eyes: Ayağını bir iple ya da kağıda bastırıp çizgi çizip cetvelle de ölçebilirsiniz :smiling_face:

Ay bende burada bekliyeyim

1 Beğeni

Sezon sonunda e bebekte şortlarda tişörtlerde indirim vardı 5-6 takım almıştık ama tabi ki yeterli değil.
Yakın zamanda bir de akülü araba aldık çok güzel ama çok büyük 24 V ve iki kişilik olduğu için. Evinde alanı olan varsa biz beğendik tavsiye ederim. Ama tekerlerini sökmeden binek araçlara sığmaz suv araçlara sığar. Biz balkona koyduk üzerini de kapattık cam balkon olduğu için güneşten yağıştan falan etkilemedi. Almayı düşünen varsa onu da gönderim :smiling_face: Yazın çocuklar için eğlenceli oluyor :smiling_face:

Çok cool duruyor. Müslin de yazın çok iyi oluyor :smiling_face:

1 Beğeni