Yediklerim uyku sorunu yaparmı? Yediklerim mi, giydirdiklerim mi?

Hanımlar sabah kahvaltıda hergün peynir, fıstık ezmesi yiyorum gün içinde de laktozsuz süt içiyorum. 6 aylık Bebeğim sadece anne sütü alıyor sütümden bunlar geçer mi? Ondan mı geceleri sancı çekerek 1-2 saatte bir uyanıyor? Böyle ayaklarını karnına çekiyor ıkınmaya çalışıyor canı acıyor gibi sesler cıkartıyor. Emzirince uykuya devam edıyor ama maksimum 2 saate yıne aynı sekılde uyanıyor. Anlık gaz olsa 1-2 gune gecer dicem ama 1 aydan fazla bu şekilde ve kilo alımı da neredeyse durdu gibi

Kilo alımı bebeklerde 6. Aydan sonra yavaşlıyor zaten hatta 5 bile diyebilirim çünkü artık hareketleniyorlar. Acı çekiyor olsa durmaz ağlardı bence belki o hareketi kendine oyun etmiştir o da olabilir benim kızım da sağa sola çok vurur çekerdi kendinş böyle şimdi kalmadı 11 aylık olmak üzere. Sizin yediğiniz her şey besin olarak ancak geçer çocuğunuzun alerjik bir durumu yoksa sorun yoktur. Belki de o hareketi ek gıdaya geçtiği için zorlandığındam da yapıyor olabilir boşaltım anlamında. Günde 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı verin deneyin nasıl yapıyor kakasını falan daha da yapamaz ve böyle hareketler devam ederse doktora danışın

1 Beğeni

Sagol canım ek gıdaya henuz gecmedık 1-2 gun sonra gececegız. Cildinde de pul pul dökülmeler var kırmızı renk banyo yapınca daha çok meydana çıkıyor. Valla bu gece kısa kollu zıbın giydirip yatırmaya basladık ev 20 derece 2.5 tog uyku tulumu ama tulum da kolsuz sıfır kollu işte içinde de kısa kollu zıbın sadece. Önce sıcaktan mı uyuyamıyor ve cildinde kızarıklar var dıye deneyelım dedık. Çünkü öncesinde bu sıfır kollu tulumu giydiriyordum güzel uyuyordu kolları göğsü buz gibi oluyor diye sonra kollu olana gectım hiçbir yerden hava almıyordu gece de çok sıkıntılı uyanıyordu. Sırtı yanıyordu resmen sıcaktan. Sonra Gece de aklıma yedıklerım geldı size sorayım dedim ıste​:pensive_face::pensive_face::weary_face:

1 Beğeni