Yemesi için eline ne veriyorsunuz

Kızım 9 aylık 4 diş çıkardı ama eline ne verebilirim bilmiyorum dün karpuz verdim bugünde cok istedi yumurtalı ekmek verdim ama ekmekten büyük bi parça kopardı öksedi az daha boğazını tıkıyordu cok kötü oldum ama eline de yiyecek istiyor havuc salatalık versem ısırıp koparır boğazına kaçar neler verebilirim

Bende öyle bütün bişey veremedim kızım 1 yaşında hala ufak ufak dilimleyim yumuşak şeyleri veriyorum çünkü büyük ısırıyorve sonrası malum korkuyorum

Ben ekmeğin içini veriyorum

Merhaba, havuc çok sert ama salatalik verebilirsiniz. Iki parmaginizla ezebildiginjz her seyi verebilirsiniz. Insan korkuyor ben verdigimde basinda bekliyorum, cok buyuk lokma alirsa yada çıkarıyorum.

Ben de aynı durumdayım. Hem istiyorum ki bebeğim kendi birşeyler yemeyi öğrensin, hem de korkuyorum boğazına kaçmasindan. Salatalık, elma dilimi, muz gibi şeyler kontrolüm altında verdim çok sürmeden boğazına takıldı hepsi, öğürdü, tıkandı. Ya parmağımı sokup çıkardım ya da ters çevirip sırtına vurdum öyle çıktı. Yumurta gibi yumuşak şeyleri de asla ağzına götürmüyor, mıncıklayıp atıyor kenara. Bir de omlet deniycem bakalım onu yiyecek mi..

Makarna haslayip wwriyorum eriste haslayip weriyorum elma dilimi seftali dilimi yiyor kemiriyor disimiz yok

Pankekde werebilirsin

Ben ekmek veriyorum çok seviyor ekmeği büyük de koparsa yiyor maşallah. Salatalık muz veriyorum kayısı veriyorum bu aralar çok sık seviyor kayısıyı çekirdeğini çıkarıyorum tabiki. Bu şekilde yani

8ay 11 gunluk fileye koyup veriyorum buyuk kopariyo eline verdigimi bogazina takiliyo sadece havuç ve salatalik veriyorum suan 2 disimiz var karpuzda posali onuda bogazina kaciriyo sipa

Muz, kayısı, salatalık, şeftali,karpuz,kavun, ekmek herşeyi veriyorm

Ben sadece tatlı patates hasladım parmak boyutunda kesip eline verdim kendi yedi. Daha sonra muz denedim onu cok buyuk kopardı bogazında kaldı o an cok korkunctu cok koktum ama cıkardım sukur. Hikaye bu kadar artık blw yaptırmıyorum en az dört bes dişinin cıkmasını bekliyorum.