hıçkırıgin sebebi tok olmasindan kaynaklı diye biliyorum. eldiven takmamayi öneriyor doktorlar. isilikte %100 doğal gül suyu kullanmıştım ben fazla olmamak koşuluyla. ve nemli bezle ara ara sil. banyosunu 2 günde bı yaptır. çok sıcaksa evin içi ondan olur isilik.
Hep terlıyordu sapkası ıslak olyordu dun gece yatarken takmadım sankı yuzu bıraz duzelıyır gıbı . Eldıven de takmıyorum artık . Evın ıcın 22 yada 23 derece oluyır . Ac oluncada hıckırık tutuyor ustu acıkken hıçkırık tutyor battanıye sarınca kesılyor hıckırıgıusudugunu burdan anlıyom. Evet yuzunu de bır pamukla sılmeyı dusumyom esım alsında sılem dıy beklıyom
Bizimxe üç gün sonra bir aylık olacak şuana asii yokmuş ellerinde biraz gecikebilirmis asi gelince arayacaz dediler
Cnm göz içinde kendi bulunduğum yerdeki devlet Hastanesi’ne aldım bize şehir hastanesi uzak aradım randevuyu sordum kendi bulunduğum hastaneye yapıyoruz dedi kahraman kazan devlet hastanesi sen nerde oturuyorsun kendi yakın olduğuna götür istersen sende sor
Ateş yapıyormuki bu aşı
Bizimde 1 haftadir kapaliydi saglik ocagi grev varmis bugun yapildi gec oldu ama sknti olmuyomus canim huysuzluk yapar ates yapmaz dedi bacagi aciyo heralde birden agliyo gozunden yas geliyo. Ben etlik sehire aldim canim etlikde otiruyorum zaten yarin aksam goturecem bende gece mesaisi varmis ordan aldim randevuyu sen baya uzakmissin etlik sehire
Tm cnm evet biz uzağız
Cnm ağız mendiliule sil ıslatıp ben onla.siliyorum yüzünü
Ben evin ısısını 26 27 de tutuyorum 23-24 de ben üşüdüğüm içim bebekte üşür diye düşünüyorum. Sizin evin dıs cephesimi mi yok yada kombininiz mi arızalı acaba 55 derece normalde cok yuksek cunku. Kombimiz 44-45 de evin ısısı 26-27 oluyor o yuzden sasırdım… İsilik de sık sık ılık banyo yaptırın demişti dr bana
Altını değiştirirken illaki toz kalkıyordur bu yüxden hapşırık öksürük bebeklerde normal karşılanıyor
Ben agız mendılerını hep harcadımlohusalıgımda cok ıse yarıyor ped noyetıne kullanıyom
Asıl ben sasrdım normalde 55 yanıp 23 ,24 derce ol ası normal ama soyle olabılır evın ıcı ıle alakalı olabılır. Evın ıcı darsa cabuk ısınır .