Yeni dogan doneminde evlerinizin sicakligi kac derece

Ben kombiyi 55 yakiyorum. Evin ici 23 derce sizce 1 aylik bebek icin ideal sicaklikta mi ?yuzunde cok fazla sivilce var isilik mi olacak bilmiyorum .kafasina sapka takiyordum hep sapkanin kenarlari islak oluyordu bu ara az takmaya calisacagim acaba terledigi icin mi sivilcelenme oluyor .sizin evler kac derece oluyor .

Benimde kızım 40 günlük evimiz 23-24 derece arası bence şapka takmayın bebekler vücut ısılarını başlarından dengeliyormuş bu yüzden ben takmıyorum çıtçıtlı bir atlet üzerine normal bir tulum giydiriyorum göğsünü ve sırtını kontrol edin sıcaksa üşümüyor demektir

1 Beğeni

23.24 derece evin ici ben bayadir sapka takmiyorum 38 gunluguz eldivende takmiyorum ev sicak ama bi alt degistirmede hemen hapsuruyo bizimkide anlamadim. Sicakdan oluyo yuzu isilik canim bizimkindede oldu

1 Beğeni

Hapsiirk usumeden olmuyor Muş cnm burnuma bişey ler kacmasindan toz dan falan
oluyormuş yada tıkalıysa ondan

1 Beğeni

Ama sadece altini degistirince yada ustunu degistirince hapsuruyo.canim usuyo gibi

2 Beğeni

Hırıltı devame ediyormu peki cnm

Bizimkide bazen öksürük oluyor ama kuru belki gıcık yapıyordur seninde öyledir bence evin sıcak mi

1 Beğeni

Bizimde ,26 derece şapkayı bende bugün bıraktım terliyotdu kundakiyotum.bide ince battaniye örtmeye başladım battaniyesi kalındı yerde hasta yapıyor olabilir

Anladim. Bakalim bu aksam sapkasiz yatirdim insAllah sumuklu olmaz sabaha .Bende aksine yeni yeni eldiven takiyirum . Yarim kundak yapiyordum artik yaptirmiyir ellerini cikartana kadar akla karayi seciyor . O yuzden eli usumesin diye takmaya basladim.isilik konusunada gelecek olursa. Nasil gecer isilik bende cok fazla kalin giydirmiyirumda kalin battaniye ortuyordum 2 kat yapip simdi tek kat ortuyom . Benim bebede her ustunu degistirirken hıçkırık tutuyor​:woman_facepalming:hepinizinki tek seferde cvplamya calistim.

1 Beğeni

Kundak bende devam ediyorum bazen kundaksizda yatırıyorum ana çabuk uyaniyor bende kalın ortuuordum havalar iyi duantince örtuyorum

Eldiven takma artik canim ellerini kesfetmeye basliycak ben ilk cocukda o hatayi yaptim ayni senn gibi sonradan takdim eldiveni tamamen cikarttigimizda elleriyle biseylere dokunma hareketlerini falan gec yapti zaten googledende bakarsan doktorlar eldiveni hic onermiyo birak takma dokunarak kesfedicek artik

1 Beğeni

Yikadigim zaman kesin bi kac gun oksuruyo korkuma haftada 1 yikiyoruz . Evim sicak sukur ama biz bunaliyoruz sicakdan ama kucuk hanim hapsuruk oksurukk

Ellerı usuyor galba ellerı hep soguk oluyor hıckırık da tutunca otomatık dayanamıyorum takıyorum :crazy_face:sadce uyudugu zamanlar mı taksam acaba yoksa hıc mı takmayım benım kız suan 31 gunluk usumez mı :speak_no_evil:

Aynen bizimkide kuru oksuruk doğdu doğalı var bebeklerde normal mis bı vidyoda izlemiştim uçan tozdan oluyor mus

Bende hiç takmadım eldiven sapkayida bıraktım artık

1 Beğeni

Bende haftada bir yıkıyorum küçük diye

Elleri bizimkininde soguk oluyo uyurken takabilirsin bak . Bebegin usudugunu karni soguksa anlarsiniz diyo doktor ellerde kan dolasimi fazla olmadigi icin soguk olurmus

2 Beğeni

Aynen canim bide hasta edersek sknti ilacda kullanamiyoruz bizde simdi asidan geldik saglik ocagi 1 haftadir kapaliydi bugune kaldi 1 aylik asisi

1 Beğeni

Oyle yapam barıme

22 derece iyidir. sıcak ve terleme bebeği hasta eder soğuktan ziyade. şapka takmamani tavsiye ederim

1 Beğeni