Yeni doğan

Hanimlar bebeğim 10 günlük nefes alirken hizli hizli aliyor gogusu hizli hizli sisip iniyor kontrole gitmistik sukur bir skinti yok ama bu nefes alisi hizli olmasi normalmi sizinde bebeklerinizde oluyormu

Canım aynısı benim bebeğimde de oluyordu bütün bebeklerde olur hızlı nefes alıp verme çünkü ister istemez dünyaya adapte olmaya çalışıyor anne karnından daha yeni çıktı sana bir de şöyle bir doktorun yazısını bırakayım

Yenidoğan bebekler nefes alırken alışılmışın dışında sesler çıkarabilir ve solunumları düzenli olmayabilir. Bebeğiniz, normalden daha hızlı nefes alabilir, nefesler arasında uzun duraksamalar gerçekleşebilir. Bu durum genellikle endişe kaynağı değildir

Kafana takma rahat ol​:smiling_face_with_three_hearts::sparkles:

1 Beğeni

Benim kızımda öyleydi 5.aya gircez 1 aydır falan normal öncesinde sanki boğulur gibiydi doktora sordum bende bu sıkıntı yoktu şükür sizinde yoksa geçer inşallah 4-5 aylikken

1 Beğeni

Burnundan nefes alıyorsa hırıltı yoksa sorun olmaz benim oğlum 7ay 9 günlük nefes alıp verirken ara ara karnı inip kalkıyor çok sukur hiç bir sorun yok

Reflu bebekler de oyle nefes alir kesik kesik bazen cok hizli bazen hic almiyo gibi ama doktor cigerlerini dinlediyse bir sorun yok demektir.yalniz biraz pimpirikli oluyoruz.ama endise edicek bisey yok gercekten.