Yeni dogana kimyon vermek

Yeni dogan bebegime gaz damlalari ise yaramiyor kayinvalidem cay kasiginda suyla kimyon verelim diyor vereniniz varmi

1 Beğeni

Ben verdim biraey olmadı sende ver dıyemem ama o sorumluluğa gıremem ben doktoruma danıştım verebilirsin demıstı hergun olmamak şartı ile dedi fakat bızde çok ıse yaramadı devamlı gıttıgınız doktorunuz varsa danışabılırsınız

Ben verdim denemek icin sadece ilk gun ise yaradi sonralarinda yaramadi. Kullanmayi biraktim. Baska bir damla aldım. O suan iyi.

Kimyon tohumunu ve rezene çayı yapıp sen iç bir çay kaşığı da bebeğe ver bir şey olmaz canım fazla değil ama 1-2 çay kaşığı

Verdim bnde sorum olmaz ibrahim saraçoğlu verin diyor

Ben vermiştim ama bir faydasını görmedim, nurse gaz damlasını kullanıyorum, tamamen kesmese bile baya iyi geldi

Lutfen yanlış anlamayin ama İbrahim Saracoglu kimyager tip doktoru değil. Bu tip onayları bebeğin takibini yapan hekimden almak daha doğru geliyor bana naçizane.

3 Beğeni

Doğru diyosun ama ben halk hangisinden memnun ona bakarım. Ne meslek sahibi olamayan ama işinin ehli insanlar var. Nede okumuş master yapmış ama işinde başarılı olamayan insanlar var.

Benim doktorum ver demişti verdiğim an geri kusuyordu bir daha vermedim.