Yeni fobi yükleniyor 😭 napıcam kızlar

Kızlar bebeğim 3 ay 27 günlük bugüne kadar hep dönmeye çabalıyordu. Bugün gündüz kendi başına döndü ama tek kol altında kalıyor ve başını tamamen kaldıramıyor. Yan da yatırmıyor. Yüzü gömülü kalıyor öyle. 2 saat önce gece uykusuna geçti kameradan izlerken birden döndüğünü gördüm. Koşup ben düzelttim. Zaten anksiyetik bi insanım ben nasıl uyuyacağım şimdi gece :sob: ya dönerse böyle :sob: bi çözümü çaresi fikri olan var mı :sob:

Dönmemesi adına şimdilik kundak olabilir eğer duruyorsa kundak içinde veya yan taraflarına daha kalın tarzda bie yün yastık çekmek set koymak da işe yaraya bilir benim de en büyük korkum buydu biraz takıntılı biriyim sık sık uyanırdım ama bence bugün öyle atlatın aynı düzen yarın gündüz uykularını bir daha takip edin acaba nasıl olacak

Merak etme canım dara kalınca aglayacaktir bir süre tam dönene kadar böyle olacak kendini uyandıracak uykudada.

Canım Aybike çok teşekkür ederim bende senin gibiyim zaten kırk kere uyanırdım şimdi hiç uyuyamam artık :pleading_face: dün gece full izledim beşiğinde dönmedi hiç çok şükür. Kundak hiiiiçç yaptırmıyor maalesef. Bakalım bugün gündüz ne yapacak ona göre bir çözüm bulacağız :pleading_face:

Canım benim teşekkür ederim korkuyorum işte ya ağlamazsa ya da ağlar ben duymazsam diye :pleading_face: gün içerisinde sürekli alıştırma yaptıracağım dönüp başını kaldırabilsin diye en azından onu yaparsa içim rahatlar :confused: