Forumda bağlantı problemlerini çözen güncelleme iphone için yayınlandı. Android için de bir iki güne yayınlanacak. Ayrıca forum bölümünde artık reklam görmeyeceksiniz.
NOT: Android için de yayınlandı. Güncelleme yapabilirsiniz.
Forumda bağlantı problemlerini çözen güncelleme iphone için yayınlandı. Android için de bir iki güne yayınlanacak. Ayrıca forum bölümünde artık reklam görmeyeceksiniz.
NOT: Android için de yayınlandı. Güncelleme yapabilirsiniz.
BİRTANESİN admin hanım ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sevindim gına geldi yoksa teşekkürler![]()
Android kullananlar da güncelleyebilir, güncelleme yayınlandı.
Teşekkür ederiz ![]()
![]()
Ay şükür reklam olayı çok can sıkıcıydı gerçekten ya konuda yazarken tam reklam giriyor ne yazacağımı da unutuyodum![]()
Admincim bu arada bişey sormak istiyorum ya ben hamileyken mucize anneyi doğuma kadar kullandım doğum yapınca telefon değişikliği yaptım ve uygulamayı daha yüklemedim. Şuan indirdim tekrar girmek istiyorum eski hesabıma ama yeni hamilelik bilgileri istiyor. Hamile de değilim
eski hesabıma nasıl ulaşabilirim bilgilerimi de bilmiyorum @admin
Eski hesabına ulaşabilmen için kayıt olurken kullandığın mail adresini bilmen gerekli canım. Sen muhtemele yeni bir mail adresi denediğin için seni hamile sandı uygulama.
Güncelleyenlar annelerimiz geri bildirimde bulunursanız sevinirim. Sorunlar çözülmüş mü? Benim testlerimde çözülmüş gözüküyor ama telefondan telefona farklı davranabilir
Admin, ben özel olmaz ise bir şey sormak istiyorum . Siz bu uygulamadan para kazanıyorsunuz dimi reklamları kaldırdıktan sonra da ? Eğer hayır ise bu beni üzer , kendi bencilligimiz ile yazmış olup yaptirmisiz gibi
Evet uygulama reklamlarından para kazanıyorum. Ancak kazandığım harcadıklarımı karşılamıyor bile ancak sorun değil. Forumda reklam olmamalıydı.
Çok üzgünüm
senin sayende burada kafamızı dağıtıyoruz , iyi ki yapmışsın uygulamayı . Çok güzel insanlar tanıdım , kendi adıma . Ama seninde kazanman lazım, yani en azından 15 dk da bir çıksa olurdu benim için
Uygulamanın geri kalanında reklam var canım sadece forumdan kaldırdım.
Admin hanım, guncelledim ben , reklam yok ![]()
![]()
Olmaması gerekli. Sende hep sorun yaşıyoruz
Güncelledin değil mi eminsin?
Yok canım ne kusuru. Android mi telefonun?
Androidlere geldi mi güncelleme admincim
Tüm sekmelerini kapat. Baştan aç uygulamayı bir de öyle dene canım
Evet geldi