📣 Yeni Uygulamamız Yolda: Muna Flow Çok Yakında Sizlerle!

Sevgili Mucize Anne ve Mucize Bebek ailesi :purple_heart:

Sizden gelen geri bildirimler, sorular ve ihtiyaçlar doğrultusunda uzun süredir üzerinde çalıştığımız yepyeni bir uygulamayı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

:cherry_blossom: Karşınızda: Muna Flow – Regl ve Döngü Takip Asistanınız

Kadın sağlığına dair her detayı önemsediğimiz bu yeni yolculukta, Muna Flow ile adet döngünüzü, ovülasyon dönemlerinizi, semptomlarınızı ve ruh halinizi kolayca takip edebileceksiniz. Üstelik sade tasarımı, pratik arayüzü ve kullanıcı dostu özellikleriyle!

:mobile_phone: Peki Muna Flow’ta Neler Olacak?

:small_blue_diamond: Adet döngüsü takvimi ve döngü analizi
:small_blue_diamond: Ovülasyon ve doğurganlık tahmini
:small_blue_diamond: PMS semptom takibi
:small_blue_diamond: Regl günlerinde ruh hali ve not ekleme alanı
:small_blue_diamond: Hatırlatıcılar ve özel öneriler
:small_blue_diamond: Reklamsız ve premium seçenekli kullanım

:hourglass_not_done: Ne Zaman Yayında Olacak?

Uygulamamız şu anda son test aşamasında. Çok yakında hem Android hem iOS marketlerde sizlerle buluşacak!
Yayınlandığında ilk olarak bu forumda duyurulacak — o yüzden takipte kalın! :raising_hands:

:speech_balloon: Görüşlerinizi Merak Ediyoruz

Sizce adet takibi uygulamalarında olmazsa olmaz ne?
Muna Flow’ta özellikle görmek istediğiniz bir özellik var mı?

Yorumlara yazın, birlikte şekillendirelim :speech_balloon::backhand_index_pointing_down:

Hep birlikte daha sağlıklı, bilinçli ve destekleyici bir topluluk için…
Muna Flow geliyor! :two_hearts:

4 Beğeni

Regl döngu uzunlugu hesaplama ruh halim ve sirin bir temasi olmalı

1 Beğeni

hamile kalmadan 2yil kullandigim uygulamada ilişki olan günleri işaretliyorduk evlendikten sonra bayağı işime yaradı yani hamile kaldığım günü az çok biliyorum not değil direk takvim üzerinde o günde olan korunmalı vs gibi o tarz bişey olabilir yeni evli yada çocuk istiyen işine yarar ve tema karanlık aydınlık değil de daha sevimli bişey

2 Beğeni

Ayy çok güzel görünüyor :joy::joy: sanırım 2yillik takvim uygulaması yeni uygulamam ile aldaticam

Beğenmene sevindim canım çok detaylı bir uygulama aslında sadece bir kaç ekran görüntüsü ekledim. Bahsettiğin özellikler de var bu arada uygulamada

Haha niyeyse daha dün akşam burada post okurken @admin niye artık eskisi gibi cvplar vermiyor acaba diyordum kendi kendime acaba yeni bir uygulamamı çikiyor diyordum hislerim doğru çikti hayırlı olsun

1 Beğeni

Evet son bir kaç aydır bu uygulama ile ilgileniyordum :grinning_face:

2 Beğeni

Sabirsizlikla bekliyoruz ne zaman gelir uygulama merkla bekliyorz

Test ve inceleme süreçlerinin ardından yayınlanacak bu süre 20 gün kadar sürebiliyor. Uygulama marketlerinin incelemesi uzun sürüyor

Sabırsızlıkla bekliyorum mucize anneyi kullandım çok memnundum buna geçtik ve gelecek olan uygulamayı merakla bekliyorum canim

1 Beğeni

@admin emeğine sağlık canım sayende dogumdan bakıma çok güzel şeyler öğreniyoruz bu uygulama da keşke cvp yazarken aynı zamanda ses atma gibi bişey de olsa çok daha pratik olurdu atmak isteyen kullanırdı öyle bi şey yapma imkanı var mı

Sesini telefonuna kaydedip sonra fotoğraf ekler gibi ses dosyasını ekleyebilirsin.