Yenidoğan 9.gun

Merhaba arkadaşlar kızımin 9. Günü kızım biraz zayıf doğdu sonrada kilo verdi 2 gün ilk 2 gün günde 1 kaka yapiyordu sonraki 3 gün günde 2 3 e çıktı sürüm anca geldi şuan sürekli emziriyorum ve 24 saatte 6 7 kaka yapiyordu doktorumuz çok fazla diyor ama normal değil mi endişelendirdi beni 1 de sezeryan olmuştum 1az gaz ve kabızlık sorunum vardı duphalac kullandım dün bıraktım bugünde 5 6 kaka oldu sizce çok mu tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz doktorum pazartesiye kadar böyle olursa çocuk gastroya gideceksin diyor bu süreçte 5. Günden sonra kızım 100 gram almış tabii 3 günde doktoruyla düngörüştüm endiselendim

1 Beğeni

Canım benim başka doktora daha git istersen. Çünkü her emzirmedwn sonra yenidoğan bebeklerin kaka yapması çok doğal. 6,7 kez tabikide yapar. Emdiği gibi kaka olrak anında çıkıyordu bizimkininde. Ayrıca kiloda alıyor zayıflamıyor. Ne diye anormal diyor ki. Değişik

1 Beğeni

Canim lohusalıgın hayırlı olsun .:smiling_face_with_three_hearts:

Yeni dogan döneminde kakaya önem veriyorlar. 8 den sonrası zararlı diye biliyorum…

1 Beğeni

Oncelikle bebegini saglikla büyüt :folded_hands: bızım de oyleydı yenidogan donemınde neredeyse her bezı kakalıydı normal bir durum

1 Beğeni

Oğlumun her bezi kakali oluyordu sadece anne sütüyle beslendi ve ilk ay 1kilo300 Gr aldı doğduktan sonra verdiği kilo ödem normal yani

1 Beğeni

Merhaba, benimde oğlum 3 aylık o şekildeydi sadece anne sütü veriyorum ben doktorum anne sütü alan bebekler günde 5 6 7 kere yapabilir bu çok normal demişti ki bazen emzirirken bile yapıyor

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için , endişelendirdi beni doktorum ilk zaman sütüm yoktu çok azdı mama verdim 2 3hun şuan sadece anne sütü alıyor maşallah bol bol emiyor 6 7 kaka yapıyor banada normal geliyor gastroya dedi ama götürmek istemiyor hemen bugün yine görüşeceğiz doktorla bakalım ama bence normal bazen yarım saat 1 saat emiyor bebek bazen 10 20 dk

Ya neden normal değilmiş 6dan fazla yaptigida oluyor ki hastanede yattık o kadar bebekler vardı benimki de içinde sabaha kadar 2saate bir emzirmeye gidiyorduk hepimizinkininde bebeklerinin altları hep doluydu doktorlar gayet normal diyordu sizin doktor neden boyle demiş anlamadım

Ne bileyim banada normal geliyor fakat bana doyor çocuk gastroya git hem seni hem bebeği 1 görsün diyor da hiç götürmek istemiyorum bebeğim iyi çünkü bence normal geliyor banada çünkü artık emiyor uzun sure

Korkuttu beni ama tecrübeli anneler daha iyi bilir diye düşünüyorum