İsilik olmus benim bebegimde de var. Dr hergün ılık dus aldır dedi. Sıcaktan oluyor kat kat giydirme
İlerlerse kremde veriyor drlar. Siz yinede kendi drunuza danısın
Benim de bebeğimde oldu atopik dermatit dedi doktor. Dalin gibi market şampuanlarini kullanma bebek deterjanı değil bitkisel bebek deterjanı kullan dedi. Mustelaya başladık hergun mustela ile yikayip nemlendirdim geçti. Ben de isilik sandım ama öyle çıkmadı ,doktora gösterin mutlaka
Evet Atopik dermatitmiş. Ben de isilik geçer diye düşünmüştüm ama değilmiş. Biz de mustelaya başladık. 5 günlük kortizonlu krem verdi. Kullansam mı emin değilim
Bize krem vermedi ama verdiyse vardır bi bildiği bi deneyin belki cabuk geçirip rahatlatsın diyedir
Benim kızımda da aynı böyle oldu bir aylık iken yediğinden,giydirdigin yünlü pamuk tarzı birşeyden veya sıcaktan alerji olmuş biz kortizonlu kremden kullandık mecbur 5 gün boyunca ondan sonra yüzü birdaha böyle olmadı ama şampuanı mustela ve mustelanın nemlendirici kreminden günde bir kez kullanmaya başladık
Benim bebişimde yüzleri böyle oldu banyodan sonra daha çok artıyordu. Mustela şampuan kullanıyordum ondan şüphelenip kullanmayı kestim geçti. İnternette de bir sürü mustela şikayeti vardı hepsinin yüzü bizimki gibiydi. Herkes mustelaya dönmüş ama bize o alerji yaptı şuan chicconun şampuanını kullanıyorum güzel yatıştırdı kabarcıklarını