Kızlar 2 hafdalık bebeğim krıp oldu burnu sık sık tıkanıyor onu temızlıyoruzda boğazında balgam var onu nasıl temizleyelim birde 2 gündür hep huysuz sürekli ağlıyor böyle balqam geliyor çığlık atıyor öksürüyor uykusuda tamamen bozuldu kucantan inmez oldu emzikde kabul etmiyor uyurken bile boğulması oluyor balqam geliyor ama yutuyor geri ne yapa bilirim doktor ilaç yazmadı normal dedi
Burnunu sık sık temizleyin serum fizyolojik le ve bol bol emzirin çabuk iyileşsin 2 haftalık bebek canım çokta yapilicak birşey yok
Vallahi doktorda normal dedi sık sık temizliyoruz burnunu emziriyorum ama çok çok az emiyor bende sütümü sağıp biberonla veriyorum o zaman doyduğunu biliyorum
Daha çok küçük az yemesi normal korkma geçer inşallah sen sık sık emzir yani senin sütünü yeterki alsın düzelir bebeğin benim bebeğim de 1 buçuk aylıkken grip olmuştu doktorumuz ateş kontrolü ve göğsü yüklesirse nefes alırken nefes almakta zorlanirsa getir demişti bunlara dikkat et yeter çok geçmiş olsun
Nefes almakta burnundan dolayı zorlanıyor ciğerleri temiz doktor baktı bir şey yok dedi ateş konturolu hep yapıyoruz doktor 37 normal 37 i geçerse hemen ambulans ara dedi inşallah cabuk iyileşir hepimiz harab olmuş durumdayız uykusu tamamen bozuldu daha yeni yeni normale dönüyordu
Buhar uygulaması yaparsan balgam yumuşar daha sonra serum fizyolojik ile burun yıkama işlemi yapabilirsin o zaman balgamı da atmış olur
Buhar uyqulaması nasıl olur canım ben ben ilaç dökün kendime çekiyorum sonra
Nebulizator cihazına serum fizyolojik koyup onun buharını bebeğin burnuna verebilirsin eğer nebulizator cihazı yoksa banyoyu buharlaştırıp orada durup o buharı solumasini sağlayabilirsin canım
Anladım canım teşekkürler
Burnunu emzirmeden önce temizlerseniz daha rahat emer emzikçe iyileşir annesi balgam içinde gazını çıkarır gibi göğsünüz de sırtına hafif hafif vurun. Oda sıcaklığı ve nemi de önemli eğer oda buhar makineniz yoksa biraz buzu bi kaba koyup odada bırakın o da buharlaşır oda sıcaklığıyla. İnşallah sabaha bişeyi kalmasın bebişinizin gönlünüzü ferah tutun sizde dinlenmeye çalışın Allah kolaylık ve şifa versin
Çok teşekkürler canım bebek bakmak hamilelikten dahada zor cidden yoruluyor insan ama bırakamıyorda inşallah tez zamanda iyileşir normalda salın bir bebek bir rahatsızlığı olmazsa asla ağlamaz ama bu krıp bebeği perişan etti
Etmez mi bizi bile ediyor inşallah bol bol emerse hemen toparlar
Yeminle öyle öyle içsek öksürğyorki sonrada boğuluyor gece gece hep gözüm üzerinde