Yenidoğan bebek uyuması

Merhabalar anneler, 22 günlük bebeğim var 6 7 saat uyuyor sadece yemekten yemeğe uyanıyor. Uyanınca da 4 5 saat uyumadan duruyor. Sizler de uyku düzenleri nasıl?

1 Beğeni

Merhaba,bizde 1 aylık olduk fakat 6 7 saat uyuması fazla gibi.
Normalde 2 3 saatte bir uyandırıp emzirmek gerekli uykuda dahi olsa.
Gece max 4 saati bulmasin demişlerdi.
Sarılığı takip etmek gerekli uzamış sarılık olabilir 1 aya yaklaştık birşey olmaz diye düşünmemek gerek.
Normalde 17 18 saati uykuda geçiyor. Biz biraz daha aktif olduk bugünlerde. (33 günlük)
Ama 2.5 saatten fazla uyanık değil.

2 Beğeni

bebeğim 3 saatte bir kendi uyanıp beslenip sonra uykusuna devam ediyor aç kalarak değil. Sarılık da geçmişti en son doktor kontrolün de yiyor ve uykusuna devam ediyor :slight_smile:

43 günümğz bugün uzamış sarılığımız var o yüzden 3 max4 saati geçirmemeye çalışıyorum gündüz acıkınca tam 3 saatte yada doldurmadan kendi uyanıyor zaten aranıyor lakin geceleri uyumak istiyor bende alarm kuruyorum 3 saatte bir uyandırıp beslemeye çalışıyorum

19 gunluguz karni doyunca 3 saat civari uyuyo acikinca uyaniyo uyanik cok fazla kalmiyo

1 Beğeni

Daha çok küçük 2 saatte bir emzirmen gerekiyor 5-6 saat uyuması şekerinin düşmesi ve sarılık başlangıcı emzirdikten sonra 30 dk oyala sonra tekrar yatır ilk zamanlar çok normal gece gündüz kavramı yok onlarda

1 Beğeni