Merhabalar anneler, 22 günlük bebeğim var 6 7 saat uyuyor sadece yemekten yemeğe uyanıyor. Uyanınca da 4 5 saat uyumadan duruyor. Sizler de uyku düzenleri nasıl?
Merhaba,bizde 1 aylık olduk fakat 6 7 saat uyuması fazla gibi.
Normalde 2 3 saatte bir uyandırıp emzirmek gerekli uykuda dahi olsa.
Gece max 4 saati bulmasin demişlerdi.
Sarılığı takip etmek gerekli uzamış sarılık olabilir 1 aya yaklaştık birşey olmaz diye düşünmemek gerek.
Normalde 17 18 saati uykuda geçiyor. Biz biraz daha aktif olduk bugünlerde. (33 günlük)
Ama 2.5 saatten fazla uyanık değil.
bebeğim 3 saatte bir kendi uyanıp beslenip sonra uykusuna devam ediyor aç kalarak değil. Sarılık da geçmişti en son doktor kontrolün de yiyor ve uykusuna devam ediyor
43 günümğz bugün uzamış sarılığımız var o yüzden 3 max4 saati geçirmemeye çalışıyorum gündüz acıkınca tam 3 saatte yada doldurmadan kendi uyanıyor zaten aranıyor lakin geceleri uyumak istiyor bende alarm kuruyorum 3 saatte bir uyandırıp beslemeye çalışıyorum
19 gunluguz karni doyunca 3 saat civari uyuyo acikinca uyaniyo uyanik cok fazla kalmiyo
Daha çok küçük 2 saatte bir emzirmen gerekiyor 5-6 saat uyuması şekerinin düşmesi ve sarılık başlangıcı emzirdikten sonra 30 dk oyala sonra tekrar yatır ilk zamanlar çok normal gece gündüz kavramı yok onlarda