Yenidoğan biberon

Güzel anneler nasılsınız :heart_eyes: ben henüz doğum yapmadım 38. haftamdayım artık gün sayıyoruz kavuşmak için :melting_face:

Yalnız eksik olarak sadece biberon kaldı siz tecrübelisiniz hangi marka alınmalı? Kendim çalışmayacağım ama haftasonları eşim evde olduğunda veya annemlere gittiğimde filan kullanmayı düşünüyorum en azından birkaç saatlik dinlenme sürem olur. Philips avent ve dr browns yazıyor her yerde hangisi tercih edilmeli? Bide akış hızı 1 ve 2 oluyor 1 çok mu yavaş kalıyor?

kesinlikle philips avent yavas akis al canim bebegim hem beni emiyor hem mama yiyor meme reddihic yapmadi anne memesiyle ayni tavsiye ederim

Bu demi tam olarak

yok canim gaz hic yapmasin diye kolik olanini aldim

Aa tamam buna bakayım teşekkür ederim :heart:

icindeki kaşıgı yavas akitiyor hava yapmiyor gaz sorunu ortadan kalkiyor

rica ederim

Bir sorum daha var 0+ ve 1+ yazıyor hangisini almalıyım zaten yavaş akışsa 1 çok mu hızlı gelir

0 + al canim neden diyecek olursan biberonu ters cevirdiginde akmiyor mamayi icebilmesi icin damaklamasi gerekiyor damakladigi surece mama akiyor memedede oyle damakladigi icin sut geliyor yavas almanin sebebi biberonla gögüsü ayirt edemiyor ikiside damaklaninca gelince meme reddi bu yuzden yapmiyor yavas olani al

Tamamdır çok teşekkür ederim :heart:

1+ alirsan rahat akar agzina bu seferde meme zor gelir damaklamasi

rica ederim canim

Evet anladım şimdi :melting_face::heart:

Lansinoh bence anne memesine daha çok benziyor , ama ben hem Lansinoh hemde philips avent almıştım yavaş akış ikisinide almadı bebeğim :woman_shrugging:

Evet onu da öneriyorlar. Bebişlere çok belli olmuyor tercihleri hep farklı :hatching_chick:

Merhaba bende Philips avent aldım ancak bebeğim biborandan çekemiyor çok zor geliyor bir buçuk aylık oldu ama hala başka biberon kullanıyorum mecburen . Sizinki nasıl zorlanmıyor acaba

hangi biberon resmini atarmisiniz cunku philipsin cok cesitli biberonlari var benim kasikli kolik biberon sizinkisi cokmu sert acaba

@Buket Aramıza hoş geldin canım :white_heart:
Deliği küçükdür belki

Kaşıgı içindemi duruyo bn cıkarmıştım kaşıgı mama yerken cok dışına cıkarıyordu o yüzdenmiki acaba