Yenıdoğan gaz

12 gunluk bebegım var gazı çok fazla her emzırmeden sonra cıkarıyorum ama kıpkırmızı kalıyor ıkınıyor ne yapmam gerekır bu şekilde olması normal mı acaba sadece anne sutu alıyor

1 Beğeni

Bazı bebekler ne kadar çıkarırsak maalesef yine de fazla gazlı oluyor oğlum şuan 5 aylık olacak çok şükür biz atlattık ama ilk zamnlar bizde çok yaşadık gaz sorunu probiyotik damla önermişti doktorumuz o rahatlati bizi biraz

Sağlıkla büyüt bebeğini canım gaz damlası önerebilirim probiyotik başlayabilirsiniz yediklerinede dikkat etmelisin alerjik durumu varsa biraz sancılı süreç masajlar duş rahatlatır gözlemle ona göre doktorunada söylersin alerjik durumda döküntü vucunda kakasında mukus kan olur bunlara bak

Maşallah Allah bağışlasın :smiling_face_with_three_hearts: benim oğlumda öyleydi şu an 2 aylık ve bıçak gibi kesildi gaz sancısı çünkü ebemin tavsiyesi ile çikolata ve rezeneyi bıraktım :pleading_face: herkeste olmayabilir ama süt çikolata kahve vs bazı bebeklerde aşırı gaz yapıyormuş yiyorsanız bırakmayı deneyin :four_leaf_clover:

Normal benim bebeğim doğduğu gün bile hemşireler aşırı gazlı bir bebek demişti. Emzirmeye kısa molalar verip gaz çıkar losyonla masajda yapabilirsin sırtına YouTube da masaj videosu var bacaklarını ittirerek de gaz çıkarırsın izleyince yaparsın zaten ama hem üstten hem alttan çıkarsın mide ve bağırsak gazı farklı 1. Aydan itibaren gaz damlası başlayabilirsin sağdığın süte az bişey orjinal zeytinyağı damlatabilirsin 2. Aydan itibaren de gün aşırı 2 çay kaşığı rezene verilebilir maalesef başka da iyi gelen bir şey yok gibi zaten gazlı bebekleri belli noktaya kadar rahatlatabiliyoruz :frowning:

1 Beğeni

Mutlaka doktora götür damla veya probiyotik verir bu gaz sorunu cok zor gerçekten 8ayliğiz hala cekiyoruz umarım sizinki cabuk geçer

Salı gunu kontrolu var o zmn kesin diyecegım zaten. Damlada rahatlatır eczaneden almak istedık ama kafama göre almayayım dıye doktora sormak için mecbur beklıyoruz

1 Beğeni