Yenidoğan için zeka kartları

Hanımlar merhaba, yenidoğan icin zeka kartlari ve kitaplar aldınız mı? Kullanabildiniz mi? Dogumdan önce bunları hazır etmeli miyim? Yenidoğandan itibaren kullanan varsa nereden neler aldınız biraz bilgi verebilir misiniz?

Bime gelmişti ordan almıştım tummy time ve hisirtili kitaplar. Tummy time fazla qkullanmadim. Hisirtili kitapları daha çok sevdi

Ben doğumdan önce ebebekten almıştım. Bebegim 15-20 gün olduktan sonra tummy time etkinliği yaptırdım. Daha sonrasında kendisi alıp bakıyordu. Şuan 1 yaşında halâ daha kullanıyoruz. Kitaplar da aldım hep resimlerini gösterdim okudum, şuan kitabı kendisi alıyor sayfalarını çeviriyor. Bazen akşamları uyumadan önce 20-25 dk kitaplara bakıyoruz, okuyorum çok hoşuna gidiyor. Kitapları internetten aldım indirime girdikçe. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bende trendyoldan almıştım tummy time kartlarından. Hışırtılı kitaplardan aldım bir de ingilizce türkçe yazılı zaten 6 aylık kızım şu anda. Alsanız fena olmaz ben doğumdan 1 hafta sonra bir kaç dk ile başlamıştım egzersiz yaptırmaya aralıklarla. Çok kullanışlı oldu açıkçası ilerde de kullanırım diye düşünüyorum . Hikaye kitabı gibi almadım henüz onları da alacağım inşallah ilerleyen dönemlerde