Merhaba kızlar 9 gün önce kavuştum bebeğime bebeğim ilk günler aşırı uykuya düşkündü ve maalesef ufak bi sarılık geçirdi sık sık uykudan uyandırıp emzirdim şimdide gündüzleri emzirmek için kolayca kaldırıyorum hatta bir iki kez kendi kalktı ama geceleri asla asla uyanmıyor eşim yanımda yoktu tektim bende aşırı yorgun olduğum için uyumuşum çocuk 4 saat uyumuş gık demedi gece uyurkende aşırı mutlu ben anlamadım normal mi canım çok sıkıldı 4 saat uyumasına
benim bebeğimde şuan 70 günlük bizdede geceleri 4 saat uyuduğu oldu korkma birşey olmaz bizde sarılık geçirdik çok uyuyordu şuan hepsi geçti
Çok şükür valla içim rahatladı çocuk açlıktan bayıldı sandım başta
Yenidoğanlarda 20 günden sonra şekeri düşmeme durumu kalkıyormuş o yüzden her 2 saatte 1 emzirin diyorlar hem sarılık hemde şekeri düşmemesi için ilk zamanlar bende öyleydim geceleri uyanmazdı ben altını açardım biraz bacaklarıyla oynardım ya da sağdığım sütü uykusunda içirirdim çok zorlu bir süreç evet ama 1 kere 4 saat uyudu diye birşey olmaz ama şekeri düştükleri zaman çok uyuyorlarmış o yüzsen uyandırıp emzirmeye bakın 90 günden sonra 4 saatten fazla uyuyabilirler dilerseniz osman gönülal diye bir dr var youtube onu dinleyebilirsiniz
Mutlaka izlerimiz tavsiye ettiğiniz kişiyi teşekkür ederim