Yenidoğan Uyuma ve Emme sorunu

Merhaba anneler; Bebeğim 11 günlük iki gündür uykuya dalmıyor sürekli emmek istiyor ve emerken uykuya dalıyor. Birazda sarılığı var ama doktor emme ve uyanmakta zorlanırsa gel demişti. Şu an emme ve uyanma sorunu yok. Sütüm yetmediğinden mi emmek istiyor sürekli?

Yok o senin kokunu sıcaklığını kalp atışıni istiyor..kucakta kendini güvende hissediyor

Ama sürekli elini ağzına götürüyor. Emzirmeye başlayınca emiyor reddetmiyor

Her bebek öyle benim bebekte öyleydi,sadece açıktığı için emmiyor,seninle bağ kurmak için de emiyor onun bu dünya da ki en yegane aracı meme zaten sarılık varsa sık sık emzirmen gerek benim bebeğim uzamış sarılık geçirdi sık sık emzirdim.

1 Beğeni

Bebekler sadece aciktigi için ellerini ağzına götürmez ilgi istediklerinde rahatlama ihtiyacı duyduklarında annelerini ozlediklerinde de yaparlar ilerleyen aylarda da öyle olucak 3ay 27 günlük bebeğim var iki eli sürekli ağzında sapur şupur aç gibi emiyor bağzen emmesini diğer odadan duyuyorum bunu kendini ve damaklarini rahatlatmak için yapıyor ki her meme verdiğimde emmesede oyalaniyor eziyor falan emme süresini takip ediyor musun yeteri kadar cisli bez oluyorsa doyuyodur emerkende bak takip et daha çoook minik anne karnında gibi hissediyor ve ariyodur orayı bol bol kucakla her istediğinde memeyi ver birde açsa doymuyorsa ağlar zaten sarılık içinde gündüz 30dk-1 saate gece 1-2 saatte bir emzir