Kızlar kim yenidoğan çok uyur yalanını ortaya attı acaba??? bebeğim 22 günlük ve bazı günler 3 saat aralıksız uyumadığı oluyor gece gündüz fark etmiyor. ve uzun süreli sarılığımız olduğu için 2 saate bir en geç emzirmek zorlaşıyor uyumadığında. var mı böyle durumda olan ![]()
Benimki de öyle bazen 4-5 saat uyumadığı oluyor normal bence buyuyorlar her gün farklı geçiyor dedi ağlaması bile degisti
Yeni doğduğu zaman uyuyor cnm 1hafta felan sonrası facia ![]()
Her bebek kendine özgü sakın bebeğinizi diğer bebeklerle kıyaslamayın yanilirsiniz ve kendinizi yipratirsiniz naçizane tavsiye Allah yar ve yardımcınız olsun zorluğunu hepimiz o yoldan geçen olarak biliyoruz ama hepsi uyumuyormus diye düşünmeyin uyuyan da var uyumayan da var
Aaaa canım ben 1 saat uyuduğunda şükreder oldum
5 buçuk aylık olduk hala aynıyız 1 saati geçmez uykuları ne gece ne gündüz
Ah ah şimdi 3. ayının içindeyiz doğdu 4. haftasında start vermişti 10 gün boyunca akşam 6da baslayıp gece yarısını geçmeden uyumazdı ve o sırada ağlama krizleri gaz sancıları uykusuzluğun verdiği huzursuzluk vs çok kötüydü hatırlamak istemiyorum ![]()
Ah canım gerçekten yalanmış hiç söylenmedi bize bunlar
3 saat yine iyi bence benim bebeğimin inadı tuttuğunda sabah 5 buçuktan akşam 9 a kadar totalde 1 saat uyumuşluğu var çıldırıyordum artık resmen
Şuan tam 2 aylığız biraz daha toparladı her gün yapmasa da haftanın 2 3 günü uyumadığı oluyor. Büyüdükçe geçecek inşallah maalesef bir çözümü yok. Bu arada bebeğinin durumuna göre beslenme saatini 30-40 gün arası 3 saat 40-50 gün arası 4 saate çıkarabilirsin. Zaten mide kapasitesi ve bebişler büyüdükçe acıkma süreleri uzuyor.
Kızım 15 aylık ve daha yeni yeni 3 4 saat uyuyor o kadar söyliyim
yeni doğduğunda benim kızım da en fazla 1 saat uyurdu, hemen acıkır uyanırdı ve öyle de gitti yani. Her bebek farklı, benim arkadaşım da doğum yapmıştı mesela aynı zamanda. Onun bebeği 3 saat deliksiz uyurdu arkadaşım kendisi uyandırıp emzirirdi yani. Ben asla onu yapamadım ben dinlenemeden kızım uyandırdı. Doğumdan sonraki ilk 4 gün boyunca ben hiç uyuyamamıştım.
Şuan biz de o evredeyiz galiba büyüme atagi diyorlar
Daha minicik annesi senin kokunu arıyordur. Zor bir dönem ama anın tadını çıkarın. Benim kızım da öyleydi şu an 1 yaş 1 aylık o zamanlarını özlüyorum ilk olduğu için bilememişim koyuyum uyusun falan derdim hep ama özledim benim kızım da temas bağımlısı o konuda 11 aylıkken bıraktı o yanımda yatmayı ne yapsam vazgeçiremedim kendi uyumadı artık sallıyorum koyuyorum bazen kendi uyuyor büyüdükçe uzaklaşacak zaten tadını çıkarın bol temas iyi gelir. Sağlıkla büyüsün inşallah