Yer yatağına alışan bebek daha sonra beşiğinde uyur mu

Kızlar ya 10 aylık bebeğim var havalar sıcak diye yerde uyutuyorum salona klimanın önüne geçtik. ilerde beşiğe koysam uyuyamazlık yapma durumu olur mu sizce şimdiden teşekkürler

Alışırsa çokzor 4, ayllıkken memlekete gittim orda benimle uyudu şuan asla beşiğinde yatmıyor 4. Aydan beri benimle yatıyor çok uğraştım tekrar alışsın diye ama asla alışmadı. Mümkünse gece uykularında düzenini bozmayı

Çabuk mu pes ettiniz acaba istikrarlı olunca en fazla bir haftaya her düzene alışıyorlar bence. Bizde birlikte yatıyorduk beşiğine zor alıştı kısa uyuyordu çok uyanıyordu ama almadım. En fazla yanımda uyutup geri beşiğine yatırdım sonunda alıştı

Ayy 3 ay denedim, hala deniyorum şuan gündüz için deniyorum pes etmedim ama uykularımız haram oluyor biraz temas bağımlısı onunda etkisi olabilir belki ama uyutup koyuyorum uyanıyor tekrar uyutup koyuyorum tekrar uyanıyor ve artık dk başı kalk yat zorlanıyorum ama gerçekden çaba gösterdim çünkü eşimle yatakları ayırdık bunu hiç istemiyordum haliyle gece birşey olduğunda eşim duyamıyor ama alıştıramadım hiç bi şekilde kos koca beşikde 2 ay yattı sadece

Çok zor anlıyorum. Aman olmuyorsa birlikte uyumanın keyfini çıkarın napalım :smiling_face: Yıpranıyor insan bu dönemlerde her şey kuralına göre de olmak zorunda değil

Valla öyle yaptım yapacak bişey yok iyi olsunlar da napalı

Benim kızım 1 yaşında suan 2 3 aydır yerde uyuyor rahatina düşkün istediği gibi dönemiyor beşikte sabit koyduğum bebeği baska pozisyonda görüyorum. Gündüz unuttuğum zaman dönmek istediğin de dönemiyor ve sürekli uykusuju bölüyor resmen beşik boşa alınmış gibi hissediyorum sürekli yerde uyuyor. Kışın nasıl baş edicem bilmiyorum