Yıkandıkça sertleşmeyen erkek çoçuk eşyaları?

Oğluma e bebekten alıyordum yumuşak kalıyordu yıkasam da . Şimdi yaşları nerdeyse olmuyor lcden alıyorum ama böyle içleri de hışır hışır sert kumaş yıkayınca da kağıt gibi oluyor kimisi pamuk yazdıgı halde . Şöyle fitilli takımlar var kıza aslında onlar hiç böyle olmuyor ama erkeğe bulmak çok zor .
Siz nerden alıyorsunuz;(

Soruyu tam anlayamadım sanırım ondan da kimse yanıt vermemiş kıyafet diyorsan e bebek civil ordan alıyorum genellikle deterjanı soruyorsan şimdi yaşını geçti baby me kullanıyorum iyi oluyor yani

E bebektekiler iyi evet en iyisi o hatta civile de bakayım lc den aldıklarım bir yıkamada böyle kabuk bir sertleşiyor içlerinin kumaşı vs iyi değil

Özel tercihim yok. Uygun bulursam LC den de e bebekten de alıyorum ikisine. Ama kumaşı güzel beğenirsem Çarşı pazardan ordan da aldığım oluyor. Ve memmunum. Deterjan da Dalanın zeytinyağlı vegan toz deterjani var normalle karıştırıp kullanıyorum. Ve yeni çamaşır sodası aldım onu denedim memnun kaldım. Yumuşatıcıda kullanmıyorum mesela.

Canım bende yenidoğan ve 2 3 ay kıyafetlerini hep e bebekten aldım benimkide erkek ama hiç öyle olmuyor kurutmadan çıkardığımda yumuşacık oluyolar hep :pleading_face:

Aslında lc waikikiden de aldığım çok oldu ama bir sorun olmamıştı

Genelde h&m alıyorum bazen lcw ama çabuk küçülüyor lcw ve ağzı burnu kayıyor hemen.