Yoğun saç dökülmesiyle nasıl başa çıktınız

Merhaba bir haftadır üç ayımız doluyor hiç dökülmeyen saçlarım tutam tutam dökülmeye başladı üç gün sonra kan vereceğim ama sizler en kısa nasıl düzelttiniz tavsiyelerinizi almak isterim :hugs::folded_hands:

Malesef bu bir süreç:sweat_smile: hamilelik hormonları git gide azalıyor ve saç dökülmeleri 3. Aydan sonra bende de başlamıştı burda çoğu kadında da olan bir durum gebelikte kullandığım vitamin haplarımı 6. Ayına kadar kesin kullan onun harici malesef çok da bir çözümü yok sanırım öbek öbek saçım gitti kel kalcam sanmıştım bir de ince telli saçlarım

Aynen arkadaş özetlemiş herkesin başına geliyor üzülme kel kalmıyorsun​:melting_face: yerine gelecek bebek saçların biberiye suyu kullanabilirsin ek olarak.

1. Ayda o dökülen saçlar geri geliyor sanki :face_with_hand_over_mouth: hiç merak etmeyin, ben de burda bir çok kişinin aynı şeyi yaşadığını görünce çok şaşırmıştım ama gerçekten normalmiş bu durum.

https://ty.gl/izabb0a9az69p

Doğum sonrasında dökülen saçlarım bu şampuan sayesinde geri çıktılar. Sonra gördüğüm tedaviden dolayı saçlarımın neredeyse yarısından fazlasını kaybettim yine bu şampuanı kullandım ve şimdi yeni çıkan saçlarım hemen hemen 10 cm oldu. Diğer saçlarıma yetişecek. Çok faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederim :smiling_face: