Yumurta alerjisi

Süt proteini ve yumurta alerjisi susam alerjisi var bebeğimin. Sebzeler meyve püreleri bitti neler verebilirim. Çok zordayım temek istiyor tarifler sınırlı 6ay 23gğnlük bebeğim

1 Beğeni

Yapay zekaya sorun bir sürü tarif veriyor

1 Beğeni

Valla bende kara kara onu düşünüyorum bizimkide 6 aya 11 gün var alerjik bebek bir hafta tadım yaptım hastalandı bıraktım ne yiyecek sonra bilmiyorum çorba falan yerler heralde bide muhallebi vesayre

Görüyorum yumurtalı yoğurtlu labneli tarifleri böyle çok sade kalıyor ya besleyici olmuyor gibime geliyor

Merhabalar alerji testi yaptırdım yumurta beyazindan şüphelenip. Sonuç göstermeye daha var merak ettim şimdi var mı acaba değerler böyle yüksek çıkmış. Bakabilir misiniz?

Bir de gıda alerjeni karışım 5 diye bir değer yüksek çıkmış. Bilen var mı nedir?

Bende benim sonuçlara bakacaktim giremedim ya ne çıkmış diye inşallah yoktur sizdede

1 Beğeni

Varmış zaten yüksek çıkmıştı. Başka besinlere de var ama onun testi başka zamana kaldı. Hayırlısı…

Ne dedi doktor nasıl ilerleyeceksiniz

Yumurta verme dedi bir süre. Ama sarısını omlette, pankekte, yayla çorbasında falan çok yedirdim öyle bir şey olmamıştı. Piştiği için dedi.

Yumurta beyazından biraz pankeke karıştırdım poposu sivilce gibi fısır fısır oldu sizde mi bu şekilde anlamıştınız, çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Beyazını ayırmadan omlet yapmıştım öyle anladım. Sağolun. Yüzü hemen kızardı ağız etrafında sonra kırmızı benek benek kaldı 1 2 saat sonra geçti.

1 Beğeni

Bende 2. Günümüz vereyim dedim irmikle yapıyorum birşey atmadı dediğiniz gibi piştiği için olabilir

1 Beğeni

Tüh sevindim bnde geçti diye bak :grin:

Yapay zekaya sordum alerji olacağını söyledi birkaç ay sonra tekrar deniyecem bende

1 Beğeni

Kızlar bebeğimin yumurta alejisi var. Dr 2 hafta yeme daha sonra yiyip test et dedi. Dün akşam yedim sabah sütü sağıp verdim içtiği gibi kızardı, kaşıntı yaptı. Alerjsi geçmemiş. Yediğim yumurta vücudumdan ne kadar süre sonra atılır ? Süt içtikçe kızarıklık artabilir çünkü. Ne zaman sağıp vermeliyim ?

1 Beğeni

Bi besinin vücuttan çıkması 3 hafta sürüyormuş. Ve alerjisi olan besini en az 2 3 ay unutması gerek vücudun. Siz emzirmeye devam edin. Etki yavaş yavaş azalacaktır merak etmeyin.

Yok olmadı.

3 hafta uzun sürüyormuş ben 1-2 güne atılır diye düşünüyordum. Teşekkür ederim :cherry_blossom: