Yürüteç 4 buçuk ay

Oglum 4 ay 25 günlük kayınvalidem yürüteçe bindiriyor destekli de oturmuyor daha sizce bi sorun olur mu

Bence olur. Yürüteç normalde kullanimi onerilmeyen bir şey zaten. Erkek çocuklarına ekstra onerilmiyor. Yurume bozukluğu, kalca-3klem bozuklugu bir cok soruna yol aciyor ki 4 aylik bebek bu.

Daha çok küçük yürüteç için çok erken üstelik ben yürüteç kullanmayı düşünmüyorum bile. Bence bu hatayı devam ettirmeyin olumsuz sonuçlar ortaya çıkabilir.

1 Beğeni

Biz 8 aylık olunca başladık kullanmaya. Daha öncesindede denedim ama ayaklarıyla yere çok fazla basmıyordu kendini bırakıyordu kasıklarına baskı olur diye koymadım. 7 aydan önce uygun değil bence oda hazır hissederse yere basıyorsa.

Kayinvalidenizin degil sizin dinlememeniz lazım. Cocuk sizin çocuğunuz, gerekirse atın yuruteci.

Onlar eski kafa biraz ya. Bilinçsizlik çok fazla. Benim annemde çocuk emzik tutsun diye hafif bala degdirip vermiş emziği sorsan ben 3 çocuk büyüttüm diyor. Kardeşim doktor en son okuduğu kitapların fotoğraflarını atıyor bal 1 yaşından önce verilmez diye. Oylelikle annemj ikna ettik. Sizinki kaynana olunca işiniz daha zor her şeyi biliyorlar ama sonucunda olumsuz şeyler çıkabilir siz bindirmeyin