Dogru aslında haklısınız
Aktivite masalarına bakın onda da oynuyolar çok parmak ucuna basmıyolar
Bendeki böyle bişeydi
Ama illa alacaksanız da zaten günde 20 dk üzerine çıkmadığınızda sorun yokmuş yürüteçler için
Almadım almayıda hiç dusunmedim bende hediye geldi bize buda guzelmiş
Bu harika bişeymiş ya, ama yürüteçten ne farkı var ki, sadece ilerlemiyor, doktorumuz kemikleri ve omurga sağlığı için hayır demişti bize, aktivite masasının bi sakıncası olur mu acaba, bana böyle bişey lazım
Aynen öyle benimkide durmuyor
Bütün gun yanında duruyom uyufugunda işlerimi ypıyom işte anca
Ben bazen uyurken bile yapamıyorum sırf ses yapmiyim uyanmasın diye, öyle birikiyor her iş
Ben 7 aylikken koymaya basldim oda is yaparken koyuyorm onun disinda asla
Bazende bırakıyorum iş kalsın diyom
Aynen valla, böyle nasıl olacak bilmem
Ben de çok katıydım zararli almayalım dedim ama alcaz herhalde bir iki güne kaybettim bu savaşı…
Not: Ben rahatsızım gezdiremez hâle geldim kısa süreli tutmak için lazım oldu artık. 8 aylık ve ayaklarını tam basacak şekilde ayarlayacagim öyle olur anca. İnşallah sorun olmaz.
Ya zaten oturabildiği için koyuyodum 10-15 dk iş yaparken yanımda duruyodu hatta 4.aydan itibaren kullanılanilir ama ben tamamen desteksiz oturmasını bekledim. Oynuyodu üzerindeki şeylerle parmak ucunda durmuyodu yürümeye zorlamıyodu sonra dışında tutunarak etrafını dolaşıp oynuyodu
Elinizde varsa 7 aydan sonra 15-20 dakikayı geçmeyecek şekilde kullanın yoksa almaya değecek bişey değil kızım yürütece bindi 1 yaşında yürüdü oğlum binmesi oda 1 yaşında yürüdü. Ben ablasından kaldığı için arada bi koydum ama sevmedi bizimki ben kaldırıp attım zaten yürütece binme zamanı emeklemeye geçme zamanı oluyor emeklemek daha cazip çoğu bebek için.
Hediye geldi bize de
Aldım kullaniyorum evde kovalamaca oynarken iyiki diyorum herseferinde hoppalamizda var canı ne ister nekadar süre isterse .Genellemeye bakılmaksızın anne ve bebekle alakalı bu karar bence.
İnan ben o kadar asla almicam sağlıksız falan filan dedim kızım için ama 6. Ayına girdi aldım ilk başta uzun süre değil ama yemin ederim kurtaricim oldu benim salon mutfak bir büyük hep açık kapı var evin sadece o bölümünü temizleyebiliyordum önceden çocuğun yanından ayrılınca kıyamet kopuyordu şimdi yatak odalarının kapısına yurutecle koyuyorum hop orayı temizliyorum ev temizlik gördü sayesinde mutfakta bile bidi bidi sürekli peşimde artık
yemek yapabiliyorum
Bu benim 3. Bebeğim diğer ikisi örümcek kullandı herhangi bir sağlık sorunu olmadı parmak ucuna basma vs de olmadı bunda da bı arkadaş verdi 5 ay 25 günlük bayram sonrası gibi başlarım bindirmeye bazen sadece kucak istiyorlar ona koyup en azından işlerin bir bölümünü olsun yapmak istiyorum evi resmen götürüyor
Ben ilk adım arabası aldım aktivite masasıni ablam verdi amcamız da ilk adım siyah araç almış bunlar yeterli oluyor yürüteç parmak uçlarına basmasına neden oluyormuş ben almadım gerek yok. Elinden tutup yürütmeye çalışıyorum hatta kendisi dengede durmaya çalışıyor. Günlük 20 dk içinde yürüteç alınmaz ki
Benim kızım da suan 8 ay 12 günlük ben de 7 bucuk aylıkken dayanamayip aldim ben de alicam asla diyoedum ama insan mecbur kaliyor. Hic yerlerinde durmak istemiyorlar bi bakiyorum emeklemeye calisirken düşmüş kac kez koltugun altinda yakaladim o yuzden almaya karar verdim 10 dakikadan fazla tutmuyorum sadece isim oldugu zaman koyuyorum o da surwkli basinda durmam gereken bir is olursa o sekilde birakiyorum, geri kalan zamanlarda yere ince bir yorgan attim onun uzerine koyuyorum oyalaniyor
Bende 6 ayı geçince koymaya başladım ama şöyle işim varken hemen hızlıca yapmak için 15 dk civarı koydum gün içinde toplam 3 4 kere koymuşumdur ve yürüteç ile daha hızlı yürümeyi öğrendi 9 ayını geçince kendisi adımlamaya sıralamaya başladı 9.ayın sonunda yürümeye başladı şuan yaşına yeni girdi ve evde koşuyor resmen. Bazıları bebek yürüteçte duruyor oyalanıyor diyerek yarım saat 1 saat bırakıyor onlar için tavsiye edilmiyor bence. Azar azar koyunca kendini dik tutmayı ayaklarını sağlam basmayı da öğreniyor diye düşünüyorum ben