Kızlar doğumdan sonra nedense yüzüm bi tuhaf oldu çöktü sanki ve kupkuru. Ne sürsem sizce siz bişey kullanıyor musunuz cildim eskisi gibi parlak değil
Hamilelikten önce ne serumlar ne kremler şimdi yüzümü yikarsam ya Rabbi şükür
içeriğine bakmadan bir şey sürmeyin hele emziriyorsanız. Bebeğime aldığım Bioderma Atoderm’i kullanıyorum ben de. Bazen de duruma göre vazelin veya Arko Nem kremleri. Onun dışında risk alacağım bir alan değil çökerse çöksün göz altlarim amannn sonra toparlariz inşallah 🫶🏻
Valla ben bebeğimin nemlendiricisini sürüyorum ![]()
Arada bioderma yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum bioderma atoderm ile de nemlendiriyorum o kadar. Ama hamilelikte ve emzirirken C vitamini ile hyaluronik asit kullanıyor
Pepantol kulanıyom . Yuz yıkama jelı kulanıyom. Arada da garnier c vıtamınlı serumunu kulanıyom valla onu da heç olmasın dıye kulanıyom cok para vermıstım
ha bu dedıklerımı de gozum kesdıkce kulanıyorum bırde yuzumde gunes yanıgı var baya leke oldu onun ıcın de azelderm kulanıyom.
Polente natural ve hepsimis markalari bitkisel icerikli, ben onlarin serum ve nemlemdiricilerini kullaniyorum yuzum icin
Yves rocher pealing yüz yıkama jeli ve serumunu kullaniyorum cok guzel aydınlatma sağladı. Emziriyorum bu arada 6.5 ayligiz