Oğlum geceleri uyumuyor ve sürekli ağlayarak uyuyor karnı da acayip fazla şiş oluyor iki doktora götürdüm ikiside farklı şeyler söyledi. İlki Zaditen şurup yazdı laktosuzlara başladık. Diğeri ise neye göre yazmış bu şurup sadece uyutur alerjisi yok diyor test yapılmadı. İlki çölyaktanda şüphelendi doğrusu bende şüphe ediyorum sonıcun çıkmasına var daha. Şurubu verince rahat uyuyor ama uyku yaptığını öğrendim kafam karşıtı
Merhaba. Bize bu şurup verilmedi farklı bir alerji şurubu verildi . Bende karnı şiş diye ara arar şişiyor diye götürdüm ama giittipimde de karnı rahattı karnı iyi dedi yine şişerse getir ultrason bakalım dedi . Size ultrason bakıldı mı . Sonra öksürük vardı direkt alerji şurubu yazdı ama hırıltı da vardı o şurupla geçti bi kaç gün daha kullanıp bırakıcam bende uyku sersemlik yaptıgını okudum. Ama dediğiniz gibi geceleri çok değişik ağlamaları vardı iki gündür şurupla yok. Alerji böyle ağlama yapar mı gece .
Çökyak hiç aklıma gelmedi benim doktor kakasını vs yapıyornu dedi . Çok şükür hergün yapıyor kusma vs de yok sizde nasıl
Zatideni bizede verdi bizimki de alerjik bebekdi ama bize yaramadı ya ne uyku ne başka birşey terst tepti ağlama krizlerine girdi biz kestik 1 gün anca kullandi
Alerji oldu pğlum biz 4 gündür damla olanı kullanıyoruz
Bizdede yok ama gaz sorunu yaşıyoruz karnı çöl şişiyor
Uyku öncesinde vermeyi denenizmi hiç
Onu bilmiyorum ne alerjisi geçmiş olsun
Arada bizimde şişiyor özel doktora götürdüm şuan iyi dedi o günde iyiydi şişerse yine resim at dedi belki ultrason bakarız dedi. Sizde bilgi verin inşallah belki yardımcı oluruz birbirimize. Sabahları da şiş mi sizin akşam mı genelde
Aynen canım öyle yaptım ama olmadı malesef gece ağlama krizi ile uyandı doktor kesti artık yere tepti bize