Zyrtec şurup kullananlar bakabilir misiniz

Oğlum 21 aylık doktor öksürük vs var diye bunu verdi direkt bu gece verdim ama araştırınca pek iyi yorumlar görmedim . Kullananlar varsa bilgi verebilir misiniz

Bizde kullandık öksürüğü vardı burun akıntısı falan antibiyotik verdi bir de bunu ek olarak ama alerjik bir şurup o boğaz yolu daha tahriş olmasın diye veriyorum dedi ne kadar kullandığımı tam hatırlamıyorum ama herhangi bir yan etki vs. Görmedim . Ne gibi kötü yorumlar onu da bilmiyorum ama doktor dediği için ben vermiştim

Çok sağolun sanırım gereksiz bilgiler internettekiler . Aşırı yorgunluk yapıyor kafayı kaldıramıyor vs yazanları gördüm ve 2 yaş öncesi verilmez yazıyordu . Bende kullanıyorum 2 gündür bakalım çok şükür birde hırıltı vardı bıçak gibi kesti hepsini

Doktorlar böyle ilaçları dozunda veriyor mesrla iki yaş üstü sabah akşam kullansın diyorsa doktor diyor siz yarım ölçek verin beya gece şöyle falan . Biz 2 defa ayrı ayrı hastalandı öksürük burun akıntısı üst solunum yolu enfeksiyonlarında verdiler aslında nefes alması açısından daha iyi bir ürün alerjik gibi olur olmaz diye tedbiren bir şey olmaz yani ha yan etkileri görülürse bebeğinizde doktorunuza geri gidin yoksa sorun yok.

Rica ederim bu arada

Yan etki yok çok şükür değişik bi hırıltı da vardı bi iki haftadır alerji hiç aklıma gelmemişti şurupla azaldı ve gece de çok tuhaf ağlıyordu . Şurupla 2 gecedir ağlama ypk çok şaşkınım . Sizde de verince rahat uyumuş muydu

Evet rahat uyuyorlar

:melting_face::heart::heart:teşekkürler