1 yasina gireli cok huysuz oldu.
Göz muayenesi oldu.
3 tane aşı yapildi .
Boy 78cm
Kilo 10 kg
Diş 4 tane
1 yasina gireli cok huysuz oldu.
Göz muayenesi oldu.
3 tane aşı yapildi .
Boy 78cm
Kilo 10 kg
Diş 4 tane
Huysuzluk sanırım her bı yaşa görende var bizde şu anda huysuz ağlamaklı herşeyi agalyarak isteme uykusuzluk durumuna girdik ne hikmetse sanırım ataka haftası
Bizde dün olduk aşıyı dünden beri huysuzluk bizdede var bide 8. dişi patladı oda etkiledi sanirim. Boyumuz 76 kilomuz 10.300 bacim
benimki 10 aylıkken 72.5 cm 8450 kiloydu 1 yaş kontrolü 24 Kasım’da bakalım durum ne bizim disler yeni çıkıyor bı tane çıktı otekide patladı boy veriyo yavaştan haftaya kalmaz bı tane daha çıkar danam biraz değişik cikariyo siralamayi
üst sol yan kesici çıktı şimdi de üst sağ ön kesici çıkıyor
sırada sağ üst yan kesici var delinmiş oda
2 yasinda 14 kilo yu gecti.
Boy 87
Butun disleri var.
2.5 yasina kadar olan asilarini ve muayenesini oldu.
Gelisimi guzel gidiyo sukur.
14 aylık![]()
Boy 78 cm
Kilo 10,500
6 tane diş
Gereksiz ağlamalar![]()
Bir yaşında
78 boy
13 kilo![]()
Sekiz dış +iki dişi cikmqk üzere
Yürüme baya iyi iştah sıfır
Ne dediğini anlayacak kadar ifade ediyor
Ve bir yaşına girdiğinden beri ona olan aşkım çoğaldı arkamda bı cucenin gelmesi e beni öpmesi anne diye bağırması ısırması başka insanlara gitmemesi bence en güzel yaşında
Senin bebenin de dişleri yavas çıkıyor benimkide oyle ya çok ağır çıkarıyorlar. ![]()
![]()
Bir yaş kaç günlük..
Maşallah annesi Allah nazarlardan saklasın. .
Maşallah maşallah iyi olsunlar da gerisi önemli değil ![]()
Hahhahaha ablasının oğlu da oyle karma karışık cikariyor![]()
Kiz kiloya cok bakma vok zayıf olmadığı sürece haraketli oluyorlar zaten ben cok takmıyorum.
Olabilir canim ![]()
Sizinkiler maşallah ideal.
Bizim dis cok yavas çıkarıyor. Bugun baya ağladı kollari dinlemedi ama bacak cok ağrı yapti. Hala uyuycak bekliyoruz .
İlk kizimda 1 yasdan sonra birden cikardi dislerini gec olsun guc olmasin bacim. Bacagina buz uygula agrisini alir hemsire oyle demisdi
Maşallah ben yaptırmaya korkuyorum ya Rabbim nazarlardan korusun amin
Bir yaş bir aylık teşekkür ederim canim sağolun
Evet ya öyle valla
13 ay 15 günlük
6 tane disi var
Boyu 80 10 kilosu
Yeni yürümeye başladı minik cüce cok datli cok hareketli cok nazli dizli mizmiz bir kız daha büyütüyorum sağlıkla buyusunler
Ayn dedigin gibi ya . Yaz olmadan cinartsa barime ..
buzu Çok az uyguladım. Daha yeni uyudu valla. ![]()