Rica ederim canim ne demek .
Kiloyu söylerken biraz düşük soyle çevrene nazar değmesin ![]()
Rica ederim canim ne demek .
Kiloyu söylerken biraz düşük soyle çevrene nazar değmesin ![]()
Benimki de cok nazli valla
kök soktüruyor.
Adi gibi maşallah tombisime saclar efsane toka da sevmiyor birce naz ama bal
Kiz benim bebek tombis değil ![]()
Boyu bir tik uzunmuş .o yuzden kilolu değil hatta 1 kilo fazla olması gerekiyormuş boyuna göre.
Toka zaten çok zor takıyor. Adı gibi hanımcık olsun diyorum ama bizimki kucuk canavar
Cok zor oldu bizim valla bi koluna iki kere igne sokdu hemsire durmadi kaydi kucagindan valla zor zabdettim
Cikarir bacim bugun nasil gecdimi huysuzlugu
Çok kısa olunca söyler dok. 1 yasina girsin .
Şimdi huzursuz . Dk başı agliyor
17 aylık 80 cm boy. 11 buçuk kilo.
Ama sadece iki diş var.
Dişleri hala çıkmadı
Anam anam bu bebelerin disi niye bu kadar yavaş yaw![]()
Bizimkinin dort tane hala kilomuz hala 9.95
İlk dişleri de bir yaşında çıktı zaten. Diş konusunda çok geri kaldık.
Sadece ammr sütü içiyor keşke yemek yese de genetik yapısı böyle keşke yediği için olsa canim
Sağılığı yerinde ise takma şu an kilosu kaç bilmiyorum ama bnm daymın da 20 aylık bebeği var 7 kilo 78 cm beslenmesi çok zayıf ama onun dşnda maşallah konulması hareketi gayet iyi elhamdülillah sende sıkma canını
Bebekten bebege değişiyor . Buyuk ihtimal hepsi birden çıkar.
Teh keşke yemk yese elinden geleni yaparsın ama yine de denemekten usanmadan. Yutma refleksi gelişmesi için.
Bizdede 4 ..
Bence hepsi 5 ay içinde çıkar . Tabi bu diş ters köşede yapabilir![]()
Hiç heveside yok zorla ağzını açıyorum mecbur veriyorum artık ne yapicam en iyisini olsun istiyorum da oğlum pek hevesli değil
Ay benim oğlan bir yaş bı ay oldu sekiz dışı var ikisi de yolda ama ne kadar geç çıksa sağlam olur diyorlar
Hemsiremi dedi 1 kilo daha fazla olmasi lazim diye gayette ideal kilosu bende sordum kilosu nasil diye cok guzel dedi kilo boy tablosundan gosterdi hatta 300 gram var aralarinda sasirdim valla 2 cm de boy farki var