Öyle mi oluyormus ilk defa duydum. ![]()
Geç olsun da güç olmasın.
Ay en zoru da o biliyor musun hevesli olsa daha güzel olur hoc değil kendi kendine yerdi ..insAllah zamanla düzelir canim. ![]()
Öyle mi oluyormus ilk defa duydum. ![]()
Geç olsun da güç olmasın.
Ay en zoru da o biliyor musun hevesli olsa daha güzel olur hoc değil kendi kendine yerdi ..insAllah zamanla düzelir canim. ![]()
Biz de baktık da normalde 76 cm fln olması lazım kiz bebeklerde boy. Orda boyuna göre kilo da yazıyordu. 78cm boya 11 kg olmasi gerekmiş. Ama bana normal geldi sorun yok .haftaya da doktor kontrolünün var bakalım o kac çıkaracak boyu bazen 1, 2 cm oynama oluyor.
O tabloda yazan değerler ortalama değerler olarak geçer ama çocuk özelinde bir çocuk kaç kilo dogduysa 1 yaşında 3 katı kiloya ulaşması beklenir, eğer 3 katı kilodaysaniz bu normal kabul edilir.
3.650 kg dogdu.
Ben zaten çok takmıyorum kg islerine göze batacak durumda olursa anca öyle düşünürüm .Allah ‘a şükür herseyi güzel. ![]()
![]()
2 santimden 1 kilo fazla olmasi nekadar sacma bacim.sen takilma onlara kilosu baya dusuk olsa neysede.
Kilosu maşallah iyiymiş doğduğunda bu orana bakınca kilo alımı evet bir tık düşük kalıyor olsa da 10 kilo da 1 yaş için yeterince iyi
Evet bende öyle düşünüyorum. O yuzden Pozitif kalmaya devam![]()
Toplumun algısında kilolu çocuk iyidir algısı var bu hiç değişmiyor ama Osman Gönülal sağlıklı olan kara kuru çocuktur diyor
Bence de önemli olan sağlıklı olması kilo alınır da verilir de
O dok. Bende takip ediyorum . Cok da doğru söylemiş. Valla
Osss kıyamam yaa Allah yardımcilari olsunn bu nbeklerin zor ya