Bebekleri yaşina giren anneler bir bakabilir misiniz?
Madde madde yazayim.
1-gece mama veriyor musunuz ?
2-mama ile besleniyorlar ise gunde kac ml kac defa veriyorsunuz ?
3-sizin bebeklerde de başladı mı 1 yaş sendromu ![]()
![]()
4-gece sık sık uyanıyor mu ?
Bebekleri yaşina giren anneler bir bakabilir misiniz?
Madde madde yazayim.
1-gece mama veriyor musunuz ?
2-mama ile besleniyorlar ise gunde kac ml kac defa veriyorsunuz ?
3-sizin bebeklerde de başladı mı 1 yaş sendromu ![]()
![]()
4-gece sık sık uyanıyor mu ?
1.kere 180 verebilirsin demisti ama benim oglan birakti tamamen bir sise sut iciyo.
2.mama ile beslenmiyor.sut iciyor
3.2 yas devam ediyor sendromu
4.gece en fazla 1 kere uyanir ama cocugunlukla uyanmaz gunduz uykusunu bire indirdim cunki
Ayy bende çok merak ediyorum Şubat’ta yaşına girecek acaba ozaman bizi neler bekliyor bakym bende burda beklym![]()
![]()
Biz gece beslenmesini keseli 3 ay olucak sadece bi diş doneminde gece cok sık uyandi ozaman mama istemişdi . Gece uyanmıyo ama çok ustunu aciyo ustu acik uyumak istiyo yorganiyla bi mucadele veriyo yatakda fir fir donuyo . Gunduzde kahvaltidan 2 saat sonra 120 ml mama içiyo bide yatarken 160 yada 180 ml iciyo bazen saat 5.6 gibide iciyo bacim. 1 yaş sendromu yok henuz insallahda olmaz ya
Benşm kızım biraz minik bir bebek olduğu için ben gece beslenmesini kesmedim. Hatta önceden kendisi gece içmek istemezdi ama bu ara içiyor. Gece ilk uyandığında 60-90 ml arası içiyor saat 2 gibi. Sonra sabaha kadar 2 3 defa daha uyanıyor
her uyandığında da emiyor. Diş sıkıntısı vs olmazsa sabah 6ya kadar uyuduğu da oluyor. 1 yaş sendromu bizde de başladı daha huysuz mızmız bir kız oldu. Sebepsiz ağlamalar başladı. Gece beslenmesini kesmeli miyim diye doktora sormuştum ben, kesme dedi. Sık uyanmasının sebebi emmesi büyük ihtimalle, emse bile sütüm az ama yine de ben kesmedim.
Gece mamayı kestim canım sadece sabah gece yatarken veriyorum 240cc doktoruma göre mamayı kesebilirsin dedi ama alerjimiz bitmediği için devam ediyorum yavaş yavaş onuda kescem önce sabahı sonra diğerini valla bana bağımlılığı daha arttı uykular zaten nanay daha hırçın mızmız…
Emziriyorum ben ve gece beslenmesini kesmedik. 1 yaş baya fenaa geldii aglama krizleri sinirlenince kendini yere atmalar kafasini yere vurmalar, kucaktan inmek istememesi odadan ciktigim an aglamalar baya zorlaniyoruz büyüdükce düzelecek diye beklerken acayip oldu cocugu taniyamiyorum ![]()
Ne kadar guzel . Yaptın mı bugün test sonuç ne merak ettim valla
Siparis verdim gelmedi daha canim haber edicem canim
Ay iyi iyi düzelmiş seninki .
Kaç dış oldu. Bizim şimdi bir tane daha patladı 5inci dış olacak gelirse.
Ya ben bir yere fln gidersem hemen mama yapiyorum .ac ac durmasın diye ..gunde taş catlasa 4 kere mama yapiyorum oda 120 ila 150 ml oluyor hiç 180 ml vermedim ben. Gece çok uyanıyor babasını bile istemiyor büyük ihtimal dis .
Benim sutum.de az 30ml belki anca gelir. Gece beni emiyor emzik veriyom.agliyor boş boş emiyor bende kesmedim az da olsa sifa olur diye ..
Benim.kiz kök sokturuyor valla .![]()
Bekliyoruz haber vermeni ![]()
Bence 1 yas. Boyle miz miz oluyor benim kiz da oyle ben kesmiyorum.mamayi daha erken diye düşünüyorum.
Hahahahah bende oyle saniyordum ama daha beter oldu .
ağlama krizleri bizde de var çok zor valla
Nerden biliyorsun deme de hissediyorum suan hatta kac haftadir mide yukarida uzerimden kamyon gecmis gibi kolum kalkmiyo ben heb boyle olurum.hamile oldugum zaman.
8 dişi var bacim. Bizimki uyku oncesi aç oldugu icin 180 içiyo tabi herzaman degilde. Ben biyere gidersem ya corbasini ya meyveli yogurt yapiyom onuda goturuyom yemezse mama veriyom . Diş zaten mahvediyo cocuklari muhtelemen dişdendir huysuzluguda
Aynen bazı Doktorlar öneriyor ama bizimki kesebilirsin dedi inşallah gıdalardan alır takviyelerini… kızlarda zor anacim bizimki hadi oglanda
Mama vermiyorum ama emiri yorum ek gıda da düzenli olarak alıyor. Gece iki saatte bir uyanıyor. Emiri uyutuyorum. Önceleri daha iyi uyuyordu sanırsam dişten dolayı sık uyanması başladı. Dün doktora da sordum, bu dönemlerde anneye iyice bağlılık geliştirebilir. Uyanıp sizi görüp rahatlamak ister dedi. Gece beslemesine devam etmemi söyledi. Daha küçük devam edin dedi.
Mama değil anne sütü veriyorum
Gece sık uyanmalar ve sürekli yanında daha istemeler aglamalar herşeye bağırıp çığlık atmalar başladı
Gece bir kez emzirip gece boyu elimden geldiğince emzirmiyorum nadiren emziriyorum gece. Günde ortalama sabaha akşam yatsı öğlen belki bı kere besliyorum onun dışında ek gıda zaten var. Gece beslenmesi daha çok uyanmalarina neden oluyo bizde öyle çünkü.
Bnmde sorum 1 yaş asırlarda bebeklerde iştahsızlık oldu mu
Ve cocugunuz ne zaman yürümeye adım atmaya başladı ve kelime falan diyor mu tam anlamiyla
O zaman şimdiden hayırlı olsun ![]()
![]()